Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania 2xl

Co pomaga schudnac Wasze tricki

Polecane posty

Gość gośćLinda
Straciłam przy tabletkach foreverslim 10 kg w ciągu trzech miesięcy. Jestem bardzo zadowolona - nie spodziewałam się aż takiego efektu, tym bardziej, że zdołałam go utrzymać, bez powrotu dodatkowych kilogramów. Mam nadzieję, że tak już będzie - żałuję jednak, że dopiero tak późno zdecydowałam się na kurację z tabletkami

Gość gośćiwa
Mi akurat udało się trwale schudnąć dzięki Foreverslim ale jeżeli odpukać musiałabym jeszcze kiedykolwiek sięgnąć po tabletki to ponownie wybrałabym Foreverslim.Wole nie eksperymentować.

Gość gość
- czarna kawa na czczo - jeść się nie chce - woda z cytryną, woda z imbirem, woda z miętą - galaretki z herbatek owocowych ze słodzikiem i żelatyny - 20 kcal a można się najeść:D - chrom 1 tab dziennie przez 2 tyg, i spokoj ze słodyczami na miesiąc :) - słodzik zamiast cukru :) - kakao + woda + słodzik - gdy ochota na słodkie i na czekolade - mrożony banan - gdy ochota na lody - jeść polopierynę i pić kawę - jeść się nie chce - o sudafecie to nawet nie pisze :D :P - ulubiona muzyka w słuchawkach lepiej się chodzi na spacery dłużej więcej spalonych kcal - uśmiechaj się do świata, bądź szczęśliwa - gdy zrelaxowana więcej się chudnie :) - na kolacje jedz jedzenie dukan faza 1. pomaga w chudnięciu :) - jeśli mam ochote na coś słodkiego mówię sobie - wolno ci zjesc na śnaidanie... i rano budze sie i juz mi przechodzi :D - ale wszystko co nie zdrowe mozna jesc na śniadanie, do wieczora spali się samo do zera :)

Gość gość
Ja o tabletkach wspomagających odchudzanie mogę powiedzieć sporo.Brałam kilka różnych.Teraz biorę Foreverslim i widzę różnicę.Ale żeby działał trzeba się zastosować do kilku zasad.Na razie efekty są niezłe 8 kg w dól.

Gość gość
te wasze tabletki to tylko głupia reklama, bo gdyby to było takie cudowne to laski nie miały by nadwagę, wszyscy w polsce byli by chudzi :D

Gość aurelia778
Oj ja nie uważam,że to tylko reklama sama stosuję suplement i mi pomaga m.in. Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl jakoś nigdy sama nie mogłam schudnąć a dzięki niemu udało mi się i to znaczną ilość bo aż 16kg w 2 miesiące;)