Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona taka ona

pomysły pomysły

Polecane posty

Gość ona taka ona

Niedługo mój facet ma urodziny. Chciałabym kupić mu coś fajnego ale nie mam pomysłu. On kocha samochody, jest pedantem, myślałam że ucieszyłby się z prezentu związanego z motoryzacją właśnie, ale co to może być? Albo nie koniecznie?Jest fanem audi, takim też autem jeździ. Zaczyna teraz startować ze swoim warsztatem samochodowym. Proszę podsuńcie jakiś pomysł, może faceci się wypowiedzą?

Gość gość
Srebrny bryloczek z wizerunkiem patrona podróżników czyli .sw. Krzysztofa

Gość ona taka ona
Halo napiszcie coś, zależy mi, plisss:-)

Gość ona taka ona
Dziękuję za pomysł. Myślę, że to mógłby być fajny dodatek do jakiegoś ekstra praktycznego prezentu. Jeszcze jakieś pomysły? Piszcie!

Gość ona taka ona
Mężczyźni piszcie co byście chcieli dostać od swoich kobiet. No chyba są tu jacyś mężczyźni?;-)

Gość gość
moze kubek z samochodem (audi) i waszym zdjęcie? albo kalendarz - kazdy miesiąc zinnym modelem samochodu i tez waszymi zdjęciami?

Gość gość
moze byc tez ksiązka o motoryzacji :)

Gość ona taka ona
Dobry kierunek, ale musi to być coś praktycznego z czego będzie korzystał, nie coś co stanie na biurku... Kurcze niby znam go dobrze a jak przychodzi do kupna prezentu to pustka... Kończy teraz 26 lat

Gość gość
model samochodu w skali 1:43 firmy minichamps

Gość ona taka ona
Gdzie taki model mogę zobaczyć?

Gość gość
jak rusza z warsztatem,to kup mu kasę fiskalną

Gość ona taka ona
Czy ja wiem czy kasa to dobry pomysł:-D Ale fajna sugestia;-)

Gość gość
moze polprofesjonalny auto na zdalne sterowanie offroadowe , tamiya albo kyosho . ja wlasnie taki gadget chcialbym dostac od zony

Gość ona taka ona
Ooo to już lepiej mi się podoba:-) Co jeszcze?

Gość gość
minichamps najlatwiej chyba na allegro w polsce , ale musisz sie liczyc z wydatkiem ponad 100pln za 10cio centymetrowy , model ,ale doskonale wykonany , klasa sama dl asiebie

Gość ona taka ona
Piszcie kobietki co kupowałyście swoim facetom, przynajmniej raz w roku przecież:-) Pomóżcie

Gość ona taka ona
Jeśli chodzi o pieniądze to myślę że tak do 200 zł mogę na to przeznaczyć

Gość gość
hmm za 200 to zdalnie sterowany odradzam, bo w tej cenie sa modele zabawkowe , owszem mozna poszalec , ale jakosc da osobie znac po kilku razach . a moze jakies markowe okulary przeciwsloneczne do samochodu . albo wybierzcie sie razem gdzies na gokarty.

Gość gość
Jeśli posiadasz (lub przy pomocy Jego znajomych lub rodziny możesz zdobyć) zdjęcia związane z jego fascynacją motoryzacją, z jego samochodami, lub majsterkowaniem przy samochodach i wklejenie ich w kolejności chronologicznej w ręcznie wykonany album ( http://manufakturapiekna.blox.pl/tagi_b/2613/album.html ) by tworzyły pewnego rodzaju historyjkę. Dodatkowo można się pokusić o stworzenie prezentacji multimedialne w power poincie i zgrać na płytę cd, zapakowaną w etui manufakturapiekna.blox.pl/tagi_b/501940/etui-na-cd.html Na stronie manufakturapiekna.blox.pl (lub mailem manufakturapiekna@poczta.pl) można zamówić album i etui na cd wykonane ręcznie z tych samych materiałów, by tworzyły komplet, spersonalizowany pod konkretną osobę (np. okładka z tłoczonym kształtem samochodu, klucza lub znaczka audi) Jeśli tą osobą jest np. siostra, to można zebrać np. tylko zdjęcia rodzeństwa razem i też stworzyć historyjkę :)