Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedzioonaaa

Zawiodłam się na chłopaku i nie wiem co zrobić

Polecane posty

Gość zawiedzioonaaa

Jak byście postąpiły na moim miejscu?? Spotykam się z moim chłopakiem od roku. Zazwyczaj widzimy się w Wrocławiu, ponieważ tam studiuje. Ja pochodzę z Rawicza on z Opola. Przyprzyjże do mnie w weekendy i praktycznie tylko w weekendy się widzimy. Teraz na święta pojechałam do rodzinnego domu. I wiedziałam że praktycznie przez dwa dni będę sama bo moja rodzina będzie w rozjazdach po grobach, dlatego zaprosiłam swojego chłopaka do mnie do domu. Wiadomo spotkalibyśmy się ja nie siedziałabym sama w domu itp (oczywiście wcześniej upewniłam się że on nie będzie wyjeżdżał do rodziny itp). A on stwierdził że ma za daleko i mu się nie chcę (odległość ok 140 km)...Cóż zawiodłam się na nim szczególnie na tekście "Nie chce mi się"...tak jakby nie chciał widzieć się ze mną :/...teraz usycham z tęsknoty i samotności...Czy słusznie jestem nim zawiedziona ???

Gość gość
a ty zamiast też jechać na groby, chcialas zaprosic roochacza do domu i sie z nim pieprzyc? poza tym uwazam ze nie zalezy mu na tobie.

Gość zawiedzioonaaa
Jeśli wszystkie osoby na kafe reprezentują taki poziom jak osoba powyżej do świat schodzi do rynsztoka, Święto było wczoraj i wczoraj byłam na grobach.

Gość gość
moze to ujęte w zbyt rynsztokowych słowach ale sens jest trafny i pasujący do twojego zachowania

Gość gość
To kafeteria więc wszyscy myślą że w związku chodzi tylko o r*****ie. Niektórzy nie wiedzą ale z chłopakiem też można jeździć na groby bliskich to nie jest zakazane

Gość gość
olewa cię :/

Gość gość
tak tak słusznie

Gość Puklownik
no bo nie chce sie widziec z toba :D

Gość gość
Co robic? moge Ci doradzic, ale pewnie i tak nie posluchasz, bo jestes w nim zakochana po uszy> Ty usychasz z tesknoty, a on w najlepszym wypadku gra w ulubiona gre na kompie, a w najgorszym podrywa jakas panna, albo oglada p***ole na kompie. Nast. razem, jak bedzie chcial przyjechac do Ciebie na weekend, to powiedz, ze nie chce Ci sie spotykac, cos wymysl, ale takiego glupiego, typu: nie wiem dlaczego, jakos mi sie nie chce..i miej zamyslony glos.. I tak jeszcze kolejny weekend i kolejny, az wreszcie on sie zaniepokoi i zacznie Cie dopytywac dlaczego nie chcesz? cz cos jest nie tak? Wtedy powiedz: Tyle sie nie widzielismy, odzwyczailam sie od Ciebie. Jemu zacznie zalezec na spotkaniach i sie zacznie bardziej starac, powodzenia