Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy jak najtaniej dojechać z luton do heathrow

Polecane posty

Gość gość

Witam, pierwszy raz lecę do Anglii, i już zaczyna się mały problem. Wylot mam 17 stycznia 2014 na lotnisko w Luton, muszę się jakoś dostać (autobusem) do Heathrow. Niestety autokary typu Green Line itp. są w cenie około 21 funtów w jedną stronę, to jest aż 100zł. Dla niektórych to mało, ja jednak jeszcze się uczę i jadę do cioci. Nie zna ktoś z was tańszego transportu z lotniska w Luton na lotnisko w Heathrow? Bardzo pilneee, proszę o pomoc! Będę naprawdę wdzięczna! :(

Gość gość
proszęęe...

Gość gość
a ty myslisz ze za ile przejedziesz prawie 100 km? za 10 zł?? chcesz podrózować to licz sie z kosztami

Gość gość
no watpie ze taniej bedzie pociagiem, te £ 21 to na prawde nie jest zle , Transport w UK nie jest tani

Gość gość
oglądałam przed chwilą easy busy za 2 ft z luton do centrum londynu a z centrum metrem ok 4 ft..

najszybciej będzie samolotem ;) pod terminalem w Luton jest stacja kolejowa, dojedziesz stamtąd do St. Pancras , stamtąd jest minuta na Kings Cross i potem już metrem. Niemniej wyjdzie to właśnie koło 20 funtów.

Gość gość
to proponuje dokladnie sprawdzic cene 10.99 za daw fule mozesz dodac bilet powrotny

Gość gość
a dlaczego jedziesz do takiej dziury jak heathrow ? Maja tam jakies zabytki ?

Gość gość
nigdy nie byłam w Anglii, ciocia ma mnie odebrać z Heathrow, ona mieszka gdzieś w pobliżu. Chce podszlifować angielski, zobaczyć jak tam jest. Dziękuję wszystkim co dają mi propozycję dojazdu :)

Gość gość
wez se soba pare wagonow fajek , jak ciotka ci gdzies je opchnie to odbijesz sobie podroz green linem , to chyba lepsze wyjscie pojechac bezposrednio niz tluc sie z walizka po pociagach i metrze.

Gość gość
bardzo dobry pomysł z tymi fajkami ;) zastanowię się nad tym :)