Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tego nie wiem

Ananas Potwierdzenie lub zaprzeczenie

Polecane posty

Gość tego nie wiem

Spotyka się twierdzenie o pewnych pozytywnych skutkach intensywnego zajadania ananasów przez mężczyznę. Moja w tej kwestii jest milczkiem ("te rzeczy można robić, ale się o nich nie mówi"). . Ja jednak chciałbym wiedzieć, czy ma sens dalsze moje "katowanie się" tymi ananasami. Nie lubię ich. Jeśli ktoś (Ktosia) ma opinię z własnego doświadczenia, to proszę o nią, bo na razie spotykam się tylko z opiniami typu "podobno, że..." . Jeśli ktoś nie wie, o co chodzi, to nie musi, bo i tak nie będzie mógł mi nic sensownego odpowiedzieć.

Pół litta soku dziennie lub kilka plasterków z puszki. efekt pi kilku dniach jeśli nie dbasz o dietę, palisz i pijesz. A tak, rano sok i wieczorem na słodko...

Gość tego nie wiem
@Pendzior A jesteś pewien jakiegoś rzeczywistego efektu dla Niej? Przecież czasem nawet symulują orgazm dla dobrego samopoczucia faceta. W TEJ sprawie MOŻE być podobnie. Dlatego w pełni miarodajna mogła by być opinia Dziewczyny.

Gość gość
Palę, piję, dzień przed seksem zjadam kilka plastrów i kobieta twierdzi, że czuje zmianę smaku.

Gość ananas fan
to działa :) boski smak... pod warunkiem, że nie palisz bo wtedy smak jest przypalonej cebuli, a jak pijesz .... hmmmm ... o znaczy jak pijecie przed.. oboje to i tak nie ma znaczenia :)

Gość tego nie wiem
Ba! "Twierdzi" Tylko anonimowa opinia dziewczyny może być w tej sprawie wiarygodna.

Jak udaje to jej problem i niech się z tym męczy. Wracając... Jeśli bierzesz jakieś leki to nie wiem czy nawet ananas pomoże.

Gość tego nie wiem
@fan "jak pijecie przed" . WTEDY nie piję. Chcę być 100%, na trzeźwo świadom tego, co się wtedy dzieje. Chyba bardziej cenię rozkosz psychiczną z tej świadomości niż "prymitywną"-fizyczną.

Gość gość
Działa ,działa smak spermy jest zupelnie inny ,nie czuje się w ustach delikatnego posmaku gorzkawej spermy (to naturalny jej smak) ,tylko na serio jakby delikatnie slodkawy z delikatną nutą ananasa ,ale tego nie da się do końca wyczuć tylko zabija tę goryczke .. . Podobnie działają poziomki ;)

Gość tego nie wiem
@Pendzior "niech się z tym męczy" . Może jestem dziwny, ale PEŁNĄ rozkosz czuję, gdy choćby mi się wydaje, że robi to z przyjemnością. To prawie niemożliwe, ale przynajmniej się staram, aby to "niemożliwe" urealnić. . A tak w ogóle, Faceci! Gada się z wami miło, ale wasze opinie w TEJ sprawie nie są w stanie zastąpić opinii dowolnej Dziewczyny, jeśli tylko miała wiadome doświadczenie.

Gość trzypotrzy333
zauwazyłam ze picie soku ananasowego 100% daje lepsze efekty. ale takiego bio, bezpośrednio tłoczonego. Rabenhorst jest spoko w tym względzie ;)

Gość Uparta legenda
Stosowałem kilkunastodniowe "kuracje". Bez alkoholu. Ananas surowy, konserwowy i sok. Bez mięsa. Do obrzydzenia. Zeznanie żony: zero zmian smaku. Konieczne uzupełnienie: połyka nadal, tak jak od dawna to dla mnie robi, raz na miesiąc lub dwa.