Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość didddi

przeniesienie po 1 semestrze

Polecane posty

Gość didddi

Witam Mam ogromny problem - nie przystąpiłam do rekrutacji na um w łodzi w kierunku fizjoterapia. Za to złożyłam swoje papiery i teraz studiuje na politechnice opolskiej. Tesknie za rodzina bo mieszkaja daleko ode mnie i bardzo chcialabym sie przeniesc po 1 semestrze tam na wydzial wojskowo-lekarski. Zapewne trzeba miec srednia i w tym kierunku ide ale jak myslicie przeniosa mnie jesli nie bedzie duzej roznicy programowej i w miare dobre oceny? Politechnika Opolska nie cieszy sie zbyt dobrym zdaniem dlatego pytam

Studiuję na woj leku, ale lek. Wszystko jest do zrobienia, ale musisz gadać z pro dziekanem a nie ludźmi z kafe :D

Gość didddi
wlasnie w tym tyg zamierzam dzwonic tam do dziekanatu zeby dokladnie sie wszystkiego dowiedziec, ale nie beda negatywnie patrzec ze przychodze z politechniki a nie innego um-edu?

Nie mam pojęcia, jakie masz przedmioty? Bo mogą się wkurzyc o anato.

No ale nie macie pewnie preparatów? Chociaż nie wiem czy fizjo uczy się na trupkach.

nie orientuje się, bo w sumie dopiero zaczęłam i nawet nie przypuszczałabym, że takie praktyki mogą być :D

Hmm no my prawie non stop staliśmy przy zwłokach i babka pytała/pokazywała. No i sam egzamin też tak wyglądał (część praktyczna). Nie wiem czy fizjo też ma takie zajęcia czy tylko teorię :) wiem że macie basen obowiązkowy bo chodziłem z fizjolami :D

czyli na pewno basen musiałabym zaliczać :D ale z tego co patrzyłam wcześniej na przedmioty to reszta jest w większości taka sama - no nie wiem, będę tam dzwonić i się dowiadywać. Mam nadzieję, że się uda ;D

Powodzenia ;) zawsze witamy bardzo serdecznie nowe dziewczyny na wojleku :D

nie wątpię :D za to dziewczyny chętnie pewnie tam przychodzą :D

Jakbyś miała pytania to mam maila w profilu podanego, obok wyszukanego ogłoszenia :p

no wlasnie zalozylam sobie ten program tlen ale wyslalam Ci zaproszenie i czekam na autoryzacje :)