Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

plodnosc po odstawieniu tabletek

Polecane posty

Gość gość

26 września odstawilam tabletki, 1 października dostałam krwawienie z odstawienia. Wciaz nie dostałam miesiączki. Wynika to z tego ze organizm jest rozregulowany po tabletkach? Brałam je tylko 6 miesięcy. Czy moge być w ciąży bo stosowałam stosunek przerywany, również w dni plodne.

Gość gość
Up

Gość gość
Tak.Płodność wrosła na conajmniej bliżniaki.

Gość gość
Ja odstawilam tabletki w połowie stycznia, również dostałam krwawienia z powodu odstawienia i takie plamienia miałam do 6 kwietnia. Stosowałam stosunek przerywany, odstawilam duphaston żeby wywołać okres i wszystko wyregulować. Na początku maja okazało się że jestem w 7 tygodniu ciąży!!! Nawet moja ginekolog była w szoku. Więc uważaj:-) zaznaczę że o pierwsze dziecko starałam się 2 lata

Gość gość
Jak najbardziej możesz zajść w ciąże, tym bardziej jeśli uprawiałaś seks w dni płodne. Bez zabezpieczenia współżyjcie tylko podczas trwania niepłodnych. Pamiętaj też, ze metoda kalendarzykowa nie jest skuteczna i powinno się je wyznaczać na podstawie objawów. Fajnym pomysłem jest tez tester płodności na ślinę. Obserwując się, poznasz lepiej swój organizm

Gość bialamasajka
Tester na ślinę? Pierwsze słyszę...jak to działa? Słyszałam o testach na mocz, ale na ślinę nie..

Gość gość
Zainteresował mnie bardzo ten tester :) Będę musiała zamówić, fajnie jest poznać swoje ciało