Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ten facet chce

CO TEN FACET CHCE ODEMNIE

Polecane posty

Gość co ten facet chce

Spotykalam sie na sex niezobowiazujacy uklad z afcetem 33 lata teraz ma znamy sie okolo 4 lat spotykamy sie klocimy ,obrazamy i pozniej znow spotykamy on sie nie dozywa ja tez nie ,az w koncu on przewaznie zadzwoni i pozniej znow sie spotykamy na sex Kiedys mieszkalam z wspolokatorem facetem ,a jak tamten ten moj kochas" dowiedzial sie o tym wsciekl,ze mieszkam z facetem jak mnie spotkal zapytal zebym mu powiedziala czy sypiam ze swoim wspolokatorem ,zebym mu powiedziala prawde...,.ale dlaczego nawet mialby wiedziec, czy sypiam czy nie, skoro z nim nie jestem jakies dziwne opsesje ma ,jak mnie dluzyszy czas nie widzial ,pozniej spotkalismy sie wypytywal mnie czy z Kims spalalm przez ten czas z kim to robilam tak milutko pytal,a po chwili zly zlosliwy wredy stal sie :wacko: ?.. Raz tez zaczal dzwonic do domu do domofonu o 5 (rano) ze mam mu otworzyc pol godziny dzwonil do domofonu...,pobudzil mi sasiadow, ,moj wspolokator tak sie wsciekl nie mogl spac,ze podszedl do domofonu postarszyl go policja... I tez mi powiedzial "ze on traktuje Cie jak wlasnosc".... Ale naprawde nie wiem o co mu chodzi,przeciez mu nic zlego nie zrobilam... Czego On chce ode mnie ?. Kiedys mu nawet na spokojnie tlumaczylam ze ja nie jestem dla niego on dla mnie inna kultuta itp..I mowilam mu zeby dal mi spokoj ,a on zasmial sie spojrzal dziwnie i mowi "Nigdy koniec"..ale tak specjalnie mi pewnie powiedzial ,zebym sie go bala...

Gość co ten facet chce
? niech ktos wypowie sie:(

Gość gość
Jak można spotykać się tylko dla seksu? Przyszedł rano bo pewnie pił w nocy i chciało mi się ... Tyle on od ciebie niczego innego nie chce tylko twojej d**y nie chce żebyś miała innego bo pewnie się boi że już mu nie będziesz dawać..

Gość gość
Myślę że chciał Cię przestraszyć ale ja bym nie lekceważyła jego wypowiedzi. Jeżeli intuicja Ci mówi że z nim "coś nie tego" , to zerwałabym znajomość . Skoro od początku mieliście taki układ, a nie inny, to on go łamie. Może popada w obsesję bo w związku przecież nie jesteście,i nie musisz się spowiadać co robisz. No chyba że układ był aby "sypiać" ze sobą ekskluzywnie, bez wyskoków w bok, to może się po prostu bać żeby nie złapał od Ciebie jakiegoś choróbska?

Gość pogon go
ten gostek ma cos z glowa wez pogon go

Gość gość
jakby się panna szanowala, to już dawno by go pogonila, ale niekore lubią jak się nimi pomiata :O

Gość ile euro
"Spotykalam sie na sex niezobowiazujacy uklad z afcetem 33 lata teraz ma znamy sie okolo 4 lat spotykamy sie klocimy ,obrazamy i pozniej znow spotykamy on sie nie dozywa ja tez nie ,az w koncu on przewaznie zadzwoni i pozniej znow sie spotykamy na sex Kiedys mieszkalam z wspolokatorem facetem ,a jak tamten ten moj kochas" dowiedzial sie o tym wsciekl,ze mieszkam z facetem jak mnie spotkal zapytal zebym mu powiedziala czy sypiam ze swoim wspolokatorem ,zebym mu powiedziala prawde...,.ale dlaczego nawet mialby wiedziec, czy sypiam czy nie, skoro z nim nie jestem jakies dziwne opsesje ma ,jak mnie dluzyszy czas nie widzial ,pozniej spotkalismy sie wypytywal mnie czy z Kims spalalm przez ten czas z kim to robilam tak milutko pytal,a po chwili zly zlosliwy wredy stal sie" PRZECIEZ SPOTYKACIE sie tylko na sex to o co mu chodzi?????????????????????