Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowanaaaa

brak przyjemnosci z seksu

Polecane posty

Gość rozczarowanaaaa

Z partnerem współzyje od 3 lat. Na początku bol no wiadomo a później totalna klapa jak była była jest. Ja już nie wiem co mam robić. Przyjemności z seksu nie miałam nigdy chyba że sama ale nawet jak zrobię to sama przez symulacje lachteczki to za jakoś godzinę czuje potworny bol ale to taki ze nie moge chodzić a o siku już nawet nie mówię. Byłam z tym u ginekologa dal mi proszki i kazał się podmywać jakimś płynem oczywiście chodziło mu o szczypanie .. Gdy zaczynamy z partnerem stosunek wszystko jest ok jestem bardzo podniecona ale gdy tylko mnie dotyka cała ochota mija a ja znowu nic albo bol nawet z minetki nie mam wgl przyjemności ... był taki okres że brałam tabletki myśleliśmy że może to od tego wiec je odztawilam. Prezerwatywa a nie? Bez prezerwatywy nawet opcji nie ma ponieważ robie się sucha myślałam ze to może przez partnera ale teraz widzę że wina leży zupełnie po mojej str. Od 8 msc mam nowego partnera świetny facet bardzoa mnie rusza fizycznie wspołzylismy trzy razy pierwszego było tak że świetna gra wstępna potem gdy we mnie wszedł az mi się łza zakrecila bo znowu nic przyjemność całkowicie odeszła i tak cały czas nawet męczy mnie gra wstępna i proszę aby już wszedł powiedziałam mu co i jak i powiedzial że będziemy ćwiczyć ale jak :(( jestem totalnie załamania czy ja cholera jestem jakas inna.?:(((

Gość gość
C**a nie przystosowana do r******a.Spróbuj wibratorem.Czy jak masuje ci cycki robisz się mokra w srodku.

Gość rozczarowanaaaa
Nie wgl mnie to nie rusza...

Gość gość
Zbadaj poziom hormonów.

Gość gość
Brak reakcji hormonów