Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uczulenie na gluten

Polecane posty

Gość gość

Czy zaczerwienione oczko, czerwone krostki na powiece może świadczyć o uczuleniu na gluten?

Gość gość
nie :o

Gość gość
jak się objawia nietolerancja glutenu wprowdzałam synkowi po 1 łyżeczce kaszy mannej przez 2 mc, skąd wiem ze nie ma uczulenia? po czym poznać?

Gość gość
Jakby miał, to bys nie przegapiła- uwierz na słowo :o i nie sraj się tak z rozszerzaniem diety :o czemu Ty taka przewrażliwiona jesteś?

Gość gość
u mnie zaczerwienione oczko zbiegło się z wprowadzaniem glutenu + od czasu do czasu kwaśna kupka, kilka dni temu odstawiłam gluten i oczko "wraca do normy"

Gość gość
Jakby miał, to bys nie przegapiła- uwierz na słowo pechowiec.gif i nie sraj się tak z rozszerzaniem diety pechowiec.gif czemu Ty taka przewrażliwiona jesteś? - A TO DO KOGO BYŁO? Do mnie Autorki czy do pytania innej Mamy?

Gość gość
i nie sraj się tak z rozszerzaniem diety - IDŹ DORADZAJ/OBRAŻAJ w innych tematach bo w tym nie masz nic ciekawego do powiedzenia!

Gość gość
10:32 - a Ty nie SRAJ JADEM!

Gość gość
nie sram jadem :o po prostu to jest żałosne takie trzęsienie się nad dziećmi. Wy naprawde tego nie widzicie?

U mojego syna glowny objaw to byly luzne stolce ale dr tez nie odrazu sie polapal i tak walczylismy 4miesisce co doprowadzilo do calkowitego zaniku kosmkow jelitowych...

Gosciu-ty zapewne nie masz dzieci a jesli masz to gratuluje ze przy 1 wszystko wiedzialas od 1 dnia i nikt Tobie NIE doradzal.jak ci nie pasuje temat to po co yuklikasz?

Gość gość
O co Ci BABO chodzi?? Dziecko ma zaczerwienione oko a Mama się pyta czy może to być objawem uczulenia na gluten? CZY TO JEST ŻAŁOSNE TRZĘSIENIE SIĘ NAD DZIECKIEM CZY PRÓBA ZNALEZIENIA PRZYCZYNY?! Masz z tym problem?

Gość gość
Jak Twojemu dziecku się coś dzieje to chyba szukasz przyczyny??? Chociaż po Twoich wypowiedziach można domniemywać, że zostawiasz dziecko same sobie, jak sobie poradzi to dobrze, jak nie to trudno, zdarza się.

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] rena611 Gosciu-ty zapewne nie masz dzieci a jesli masz to gratuluje ze przy 1 wszystko wiedzialas od 1 dnia i nikt Tobie NIE doradzal.jak ci nie pasuje temat to po co yuklikasz? X mam 2 dzieci, przy żadnym tak nie przeżywałam rozszerzania diety :o i tak, wszystko wiedziałam w większosci, bo się przygotowałam do posiadania dziecka.

Gość gość
rena611 - a jest jakieś badanie, które pomaga wykryć nietolerancję glutenu czy trzeba odstawić gluten i czekać?

Gość gość
Ty za to strasznie przeżywasz problemy innych, idź na inny temat i tam wyładuj swoje frustracje.

Gość gość
Gościu - przeżywanie rozszerzania diety? O czym Ty w ogóle piszesz? Uczulenie na gluten jest dla Ciebie przeżywaniem rozszerzania diety? Nie bardzo rozumiem Twój tok rozumowania.

Gość gość
Uczulenie na gluten to problem a nie przeżywanie rozszerzenia diety - to po pierwsze, a po drugie po co się wypowiadasz jak nie masz pojęcia o temacie.

Gość gość
jak dla ciebie wszystko co zwiazne z dziecmi jest przezywaniem to tylko pogratulowac mamy dzieciom

W Twoim przypadku wystarczy odstawic u nas juz odstswianie nic nie dawalo maly mial biegunke odwadnial sie lecial z wagi musielismy mu robic biopsje jelits zeby potwierdzic czy to nspewno gluten czy szuksc dalej .Teraz Wiem ze sa jakies testy z krwi musisz poczytac u mnie to mialo miejsce 12 lat temu i maly mial 9 miesiecy.

Gość gość
rena611 - dzięki, w środę wybieram się do pediatry to podpytam o nietolerancję glutenu.

Gość gość
10:30 - poczytaj w necie o objawach nietolerancji glutenu a jak masz jakieś wątpliwości to porozmawiaj z pediatrą.

Gość gość
Ta cwaniara co wszystko wie to prostaczka. Cytuje, stawia x i wyzywa, jest najmadrzejsza.

Gość gość
kolejna, ktora nie ma nic ciekawego do powiedzenia a pisze zeby tylko cos napisac, na pewno znajdzie sie tez taka, ktora zapyta sie czy mama karmi piersia bo jak nie to zaczerwienione oczko na pewno jest skutkiem karmienia mm tak jak katar u 2 tyg. dziecka i wielu innych rzeczy.

Gość gość
wiele