Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtytgyugu

Co to znaczy jak facet mówi Wszystko zalezy od ciebie

Polecane posty

Gość rtytgyugu

bo je tego nie rozumiem :(

Gość gość
problemow gimgowna ciag dalszy

Gość rtytgyugu
że się ze mną liczy tzn ? co powinnam zrobic? jak ktos jest mundrala, kto zostal skopany po d i szuka pożywki by wylac frustracje to niech spier..w podskokach bo ja mam powazny problem i chce porozmawiac, a reszta won

Gość gość
won to mozesz mowic do swojego pieska przydupasa przynajmniej problem bedziesz miala rozwiazany i facet z ulga odetchnie od kretynki:D

Gość gość
faceta ciężko rozgryźć, niby powinno się zrozumieć, że szanuje to co mówisz, robisz ale kto to wie, może grać, udawać ale i tak z czasem to wyjdzie

Gość rtytgyugu
jak ja nie cierpie debli ktorzy wchodza do tematu bo znowu podczas słania musial zwlić sobie reka, bo nie ma mu kto :O

Gość rtytgyugu
on często to powtarza, że wszystko w moich rękach, wszystko zalezy ode mnie. Ja do niego, że od niego, a on, że zalezy ode mnie. Nie wiem o co chodzi.

Gość Yeti007
dla mnie oznacza to ze nie angazuje sie wystarczajaco w zwiazek, zwiazek to dwie osoby- praca dwoch osob, wspolne podejmowanie decyzji, albo jest leniwy i mu nie zalezy,albo boi sie przejac inicjatywe z obawy ze wyniki decyzji beda kiepskie

Gość rtytgyugu
do Yeti007: a ja to rozumiem w ten sposób, ze on nie chce sie narzucac i chce sie do mnie dostosować, bo bardzo mu sie podobam , że obserwuje i wyciaga wnioski i ode mnie to zalezy ile on mi jest w stanie zaoferowac, od tego jakie mam wzgledem niego intencje, bo on bardzo bardzo chce...czy nie jest tak?

Gość gość
te, lolitka!!!!!!!!! a ty zwalasz wszystkim paszczom? a potrafisz zemby schowac? a bezdomnych kolejka dio ciebie sie ustawia? :D

Gość rtytgyugu
wybacz, ale burzysz moje poczucie koherencji z tym forum swoim nieobyczajnym , nieżądnym czynem jakim jest przesłanie ociekającego bezkształtna mazią postu o niczym , który interferuje z estetyką tego miejsca jak równiez moim gustem, tak wiec powiem krotko wyp...j bo chyba dawno nikt nie nasłał ci do mogdy.

Gość gość
znaczy to w wolnym tlumaczeniu :"staraj sie mala, a ja poobserwuje, jakie sa efekty i wtedy zadecyduje. "

Gość rtytgyugu
a w dosłownym tłumaczeniu : ale nawet jezeli efekty nie bede zadowalajace to i tak wejde ci pod pantofla, bo jestes zbyt zajefajna zeby ci odpuscic, no, ale musze poudawac , ze mi nie zalezy bo za bardzo obrosniesz w piórka.

Gość gość
autoreczka ocieka kulturom moze strzel se z palca, hmm/ :D

Gość gość
walajace to i tak wejde ci pod pantofla, bo jestes zbyt zajefajna zeby ci odpuscic, no, ale musze poudawac" x hahahahaaaa fajne sa takie kociczki, w sam raz do dymanka:D

Gość rtytgyugu
mąż mi strzela. a tobie prawa czy lewa renia chłe chłe

Gość rtytgyugu
jestem prostym kobietą prosto z pola, jak wy wiec dobrze czuje sie wsrod swoich braci bhe bhe fajne sa do dymbanka ale nie dla psa kielbasa bhe bhe bhe tak, ze w tym odcinku znowu nie poruszasz :D

Gość gość
ludz sie dalej autorko :)

Gość do gość
łudze sie dalej, że na forum zwanym kupofeteria spotkam kogoś o nicku gość, któ bedzie miał cokolwiek pod sufitem poza zryta przez kobiety dyńką, złamanym sercem i śmierdzącymi skarpetkami przepoconymi od siedzenia przed kompem oraz usmarowanymi gatkami , łudze się :O

Gość rtytgyugu
ups literówka *na tym forum zwanym kafeterią jeszcze jakiś tepy uj sie podszywa wyzej o tym psie, żal gadac do imbecyla, bo trzeba by sie znizyc do jego poziomu, a ten potem jeszcze pokona doswiadczeniem pajac

Gość rtytgyugu
wybaczcie, cos co stoi rozowego i wlochatego za zaslona mnie wezwalo nie wiecie chołota co on moze chciec, co ma na myśli?

Gość rtytgyugu
frustrze a pojdziesz ty w uj wreszcie podszywaczu nieuczesany

Gość rtytgyugu
sołły mam jazdy po tabsach bleblaka.....tam nie było nic różowego tylko czerwonego, miało jedno oko i do mnie mrugało:classic_cool: