Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Gorczycowa panienka

Gorczyca 艣wietna na zaparcia

Polecane posty

Go艣膰 Gorczycowa panienka

Zak艂adam ten temat ze wzgl臋du na to i偶 w tym dziale bardzo cz臋sto natykam si臋 na pytanie "co jest dobre na zaparcia" Oczywi艣cie pierwszym podstawowym czynnikiem kt贸ry zapobiega niemo偶no艣ci wypr贸偶nienia si臋 jest zmiana diety ! aleeee chc臋 si臋 podzieli膰 te偶 takim sposobem dora藕nym, kt贸ry podzia艂a艂 u mnie lepiej ni偶 jakiekolwiek tabletki przeczyszczaj膮ce :P Kiedy艣 mia艂am ogromne problemy z zatwardzeniami i wtedy pr贸bowa艂am wszystkiego 偶eby tylko co艣 z siebie "wyduka膰", pisz膮c wszystkiego wcale nie przesadzam, ale nie chce mi si臋 tutaj wymienia膰 co to by艂o, by艂 to szereg naturalnych zalecanych na tego typu dolegliwo艣膰 sposob贸w kt贸re dzia艂a艂y mniej lub bardziej skutecznie ale sza艂u wi臋kszego nie by艂o. Problemy z zatwardzeniami ju偶 dawno za偶egna艂am, w艂asnie po przez zmian臋 diety, ale do czego zd膮偶am :P...wczoraj wieczorem wzi臋艂am kilka ziarenek gorczycy popi艂am wod膮, a rano tak mnie "przelecia艂o" 偶e prze偶y艂am szok :D Gorczyc臋 zastosowa艂am w ca艂kiem innym celu, czyta艂am 偶e zapobiega zaparciom, ale nawet si臋 nie spodziewa艂am, 偶e z a偶 takim piorunuj膮cym skutkiem :) Dodam jeszcze, 偶e swego czasu tak sobie rozleniwi艂am jelita, 偶e nawet tabletki przeczyszczaj膮ce nie dzia艂a艂y jak trzeba, a tutaj prosz臋, niepozorna gorczyca wywo艂a艂a burz臋 z piorunami. Rozpisa艂am si臋 delikatnie ale ju偶 ko艅cz臋 :P Polecam te偶 poczyta膰 o w艂a艣ciwo艣ciach gorczycy, mo偶e si臋 przyda膰 przy leczeniu grzybicy czy te偶 innych dolegliwo艣ci bo ma dzia艂anie grzybob贸jcze, bakteriob贸jcze...;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kaya982
o dzieki za info, wypr贸buje dzisiaj :) pzdr

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach