Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawie nago po ulicy

Polecane posty

Gość gość

chodze po ulicy w mikro mini w mini stringach, w blusce z z******tym dekoldem ,czasami bez stanika. Lubie jak faceci sie ogladaja za mna. czy tez tak macie laski?

Gość gość
A co to jest bluska???

Gość gość
koszulka

Gość gość
hahaha zapomniałaś dodać mikro móżdżek.

Gość gość
spadaj pedale

Gość gość
Jesteś pusta jak bębenek...pewnie można cie walić równo

Gość gość
napewno nie TY ciekawe czy masz czym walic?

Pewnie mialbym ciebie czym walic ale mam z******tą w lozku, piekną w życiu żone. nie potrzebne mi sa nagie, pozbawione rozumu, chodzace po ulicy pustaki.

Gość gość
Czasem latem na urlopie tak chodzę,mojego męża to kręci.Dwa lata temu byliśmy z drugą parą razem z koleżanką z plaży na kwaterę wracałyśmy topless.Gospodyni nas przywitała i powiedziała że obiad za pół godziny,do obiadu założyłyśmy koszulki.

Gość gość
fajne uczucie jest włączyć zupełny luz na wyjazdach. Jak przełamie się jakąś barierę to potem nie ma już przeszkód, szczególnie jak jest jeszcze takie towarzystwo. Ja również straciłam hamulce po toplesowaniu na plaży - ze znajomymi. Na powrót z plaży - właściwie tylko na przejście w poprzek trasy spacerowej wzdłuż plaży - założyłam tankini a że stringi były jeszcze mokre chłopaki poradzili nam je zdjąć a na góręnie zakładać nic. Mieszkaliśmy nie w hotelu tylko w domkach i wydawało się że to naturalne. Ale poza plażą tylko my byłyśmy toples, szło akurat sporo ludzi i było to bardzo emocjonujące. Faceci żartowali z naszych sutek sterczących jak wściekłe.

Gość gość
Tak nas to nabuzowało, że w domku wcale się nie przebrałyśmy. Tankini miały zerowy zapas bezpieczeństwa w długości i po takim chodzeniu padło hasło - jutro plażowanie zupełnie na golasa. Zabawne - myśmy nie miały z tym problemu, ale nasi panowie przeżywali to ciężko ... Ale w końcu ioni poczuli odpowiedni luz

Gość gość
nago na ulicy w listopadową szarugę a cóż może być przyjemniejsze

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
A potem płaczą że g***ty na każdym kroku.... ogarni się...

Gość gość
No my w tej Grecji żeśmy się wyluzowały że przez resztę pobytu często byłyśmy nago nawet wieczorem na tarasie piłyśmy wino z naszymi mężami zupełnie nago.

Gość gość
latem oczywiście prawie nago na plaży i nieco ubrania na ulicy

Gość gość
kiedy znów będzie lato

Gość gość
w tym roku było tak gorąco że inazcej się nie dało. taki klimat zimą ubieramy się a latem rozbieramy ile się da

Gość gość
ja też paradowałam nago po apartamencie w hotelu - zajmowanym wspólnie z parą znajomych. Nawet nie po nagim plażowaniu ale tak się przypiekłyśmy drugiego dnia, że wszystko nas drażniło. Najpierw siedziałyśmy wysmarowane w osobnym pokoju, ale było nam nudno i dołączyłyśmy do naszych panów. Przykryłyśmy się prześcieradłem, ale w końcu trzeba było do wc czy coś takiego i prześcieradło nie dało rady. Oswajanie nie było wcale łatwe, najpierw wyluzowałyśmy z pokazaniem piersi, zasłaniając się ręką w kroku. Ale panowie tak się z nas nabijali - że niby nie wiedzą co tam zasłaniamy, że nigdy nie widzeli, że są strasznie ciekawi co też tam mamy, W końcu były już takie wygłupy, że nie tylko zabrałyśmy ręce ale najnormalniej w świecie zaprezentowałyśmy nasze tajemnice rozkładając nieco nóżki. Wtedy nastąpiło jakby uwolnienie nagle wstyd odpłynął, pozostała czysta fizjologia połączona z myślami - dobrze że dopiero co zrobiłam depilację, fajniemieć taką zgrabną bułeczkę itp.

Gość gość
W okresie letnim, podczas dużych upałów spotykam w mieście sporo młodych dziewcząt które nie noszą staników. W tym roku granica wieku przesunęła się wyraźnie w górę. Są to całkiem zdrowe trendy, szczególnie kiedy piersi są jędrne i kształtne.

Gość gość
i tak trzymać dziewczyny:) w kubach i knajpach jest nawet teraz ciepło:)