Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bramkarz na weselu

Polecane posty

Gość gość

czy ktoś miał bramkarzy na weselu ,czy warto ich zatrudnić?Taki bramkarz miałby na celu nie wpuszczanie na sale weselną przypadkowych gapi ,nie wpuszczanie kobiet w białych kreacjach,wyrzucanie piajnych i nachalnych wujków

Gość chasse do boku
ty tak poważnie?

Gość gość
nie rób wesela, po co ci stresy w postaci kreacji gosci i nadużywanie przez nich alkoholu, a na poważnie to widzę, że ludzie maja coraz bardziej głupie pomysły

Gość gość
hehehe dobre :D

Gość chasse do boku
albo niektórym pannom młodym odbija i myślą, że wesele jest tylko dla nich.

Gość gość
ja to myślę na powaznie nad bramkarzami,na wesele mojej siostry wbiło się 4 obce osoby

Gość gość
ciekawe skąd te obce osoby

Gość chasse do boku
od wypraszania takich osób jest obsługa w restauracji, ewentualnie mężczyźni na weselu - ojcowie, świadek. Nie bramkarz, to nie dyskoteka. Może jeszcze taki bramkarz miałby sprawdzać przy wejściu zaproszenia? Co wy, jesteście jakimiś vipami? To trzeba naprawdę mieć nieźle namieszane we łbie, żeby takie rzeczy wymyślać.

Gość gość
My mieliśmy wesele w hotelu i nikt obcy nie wszedł. Masz dziwne problemy. Poza tym gdyby ktoś obcy wszedł to manager jest od tego, żeby wyprosić

Gość gość
ale menadzer nie bedzie ściągać białych sukienek a bramkarz może to zreobić

Gość gość
my mielismy wesele w hotelu i dopiero na zdjęciach azobaczyliśmy ze była jedna para nie proszona

Gość gość
ten temat jest żalosnie smieszny, bramkarze to moga byc na weselach albo na dyskotekach, chyba autorka chcac miec bramkarzy , ma rodzine stado bawołow i swin i boi si eo bezpieczenstwo gosci, no to wiec masz nie zaciekawe towarzystwo w jakim sie obracasz, wspolczuje takiego wesela masakra, a po 2 jak moze wejsc nie proszona para na wesele? haha niby gdzie usiadzie ?pod stolem? jak jest zawsze naszykowane miejsca dla zaproszonych gosci

Gość gość
*na meczach tam blad nie na weselach tylko meczach

Gość gość
najgożej to w hotelach,goście hotelowi idą sobie niby potańczyć a rzucają sie na żarcie

Gość gość
elegancka sprawa mieć bramkarza na weselu

Gość gość
tak, z***biscie elegancka

Gość gość
Bywa, że czasami jak sie napija tacy niby z "dobrych domów" bo sa oni z wielkiego miasta a tak naprawdę to niektórzy potrafią pokazać swoje chamstwo.

Gość gość
a ja to jestem blondynka,byłam na weselu to przed drzwiami stło dwóch fajnych facetów w eleganckich garniakach i tak sobie stali całe wesele,takie fajne 2 ciacha z kremem

Gość gość
Z tym hotelem to nieprawda. My mieliśmy w hotelu i nikt nie wchodził potańczyć. Najwidoczniej w hotelu 5* byli kulturalni goście którzy wiedzą, że nie wypada wchodzić na cudze wesele. Gości hotelowych było wtedy mnóstwo bo było w sezonie. Gratulowali, żartowali, że weszliby potańczyć ale na tym się kończyło

Gość gość
w hotelu to trudno zauwazyc obcych ludzi,ja zawsze jak jestem w hotelu to wciskam sie na wesele

Gość gość
U nas wesele było na 130 osób okrągłe stoliki i nie było możliwości żeby nie wychwycić obcej osoby :) U nas na koniec wesele jak po jedną parę ktoś przyjechał zobaczyłam że dwie osoby tańczą więc wyprosiłam ale to była już 4 nad ranem a wcześniej nie było nikogo z zewnątrz. Te dwie osoby to był kierowca i chyba jego dziewczyna i oni przyjechali żeby odebrać z wesela jedną parę ale nawet to mi nie umknęło

Gość gość
jak kto sprytny to sie wcisnie,wazne zeby wesele duze bylo

Gość gość
Dobre to z wypraszaniem kobiet w bieli. Jestem absolutnie za! Ale by się taka, jedna z drugą poczuły :D No ale cóż jak nie maja szacunku do PM to won! heheheheh Tak na serio to pewnie jakieś prowo. Pierwszy raz słyszę o bramkarzu na weselu ;)

Gość helenka od zenka
A ja mam ten plus ze na moim weselu bedzie bramakarz i to nie jedem.moj przyszly maz w tyg pracuje w firmie a w weekendy stoi na bramce w najwiekszej dyskotece w miescie wiec problem mam z glowy:-D

Gość gość
ja już słyszałam ,koleżanka miała takich ,wyglądali jak lokaje w takich długich marynarkach

Gość gość
powoli i moda na bramkarzy wchodzi

Gość gość
ma ktoś namiary gdzie mozna wynająć bramkarzy