Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaKuW

sala w Przygodach polecam

Polecane posty

Gość MaKuW

cześć, w przyszłym roku zaplanowaliśmy wesele w sali w Przygodach. Szczerze mówiąc to dużo sal zwiedziliśmy i sprawdziliśmy u znajomych na weselach. Początkowo wybraliśmy salę w W ersalu, ale przez przypadek ktoś powiedział mi o sali w Przygodach. Szczerze mówiąc to był strzał w 10 :) sala duża, ładna, odnowiona, z klimatyzacją. Kuchnia i chłodnia też super wyposażone. Dodatkowo cena przystępna. Zdaję sobie sprawę, że wymaga to więcej naszego wkładu bo zakup jedzenia dla kucharza, dekoracja stołów i sali, ale co najważniejsze nikt nie będzie patrzyć mi na ręce i nie będzie mówić czy mam kończyć wesele czy poprawiny. Jeżeli ktoś planuje wesele w tej sali w pierwszych dwóch kwartałach roku 2014r dajcie znać :) p.s.a od siebie dodał i szczerze odradzam salę TIP TOP. Nie będziecie z niej zadowoleni.

Gość gość
jakiego tam psa dodali ,to na tej sal pies lata?

Gość gość
Czy mogłabyś podać jakiś kontakt do tej sali w Przygodach? nigdzie w internecie nie mogę znaleźć namiarów, a już kilka podobnych opinii do Twojej znalazłam. Jeśli możesz to napisz tutaj + adres, lub na maila dota0001@wp.pl. Z góry dzięki wielkie:)