Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Indzia

Jak pozbyć się rudych farbowanych włosów

Polecane posty

Gość Indzia

Cześć. Borykam się ostatnio z problemem,a mianowicie chodzi o moje farbowane rude włoski.Farbowałam je z 4 razy,ale ten kolor stał się męczący i chciałabym powrócić do naturalnego koloru wpadający w odcienie toffi i karmelu.Może wy macie jakieś sposoby na rozjaśnienie tego koloru,albo spłukanie.Nie farbowałam włosów już od jakiegoś dobrego miesiąca,albo i ponad.

Gość gość
o matko, przecież farby są niezmywalne, ja nie rozumiem tych postów z pytaniem jak pozbyć się farby. Musisz zapuszczać i chodzić z odrostami albo pomalować je na naturalny kolor.

Gość gość
Indzia cymbale następnym razem pomyśl zanim zafarbujesz włosy 4 razy, po to żeby teraz pytać jak się tego koloru pozbyć :D

Gość Indzia
No tak,ale rude włosy mają to do siebie,że mimo,iż nałożymy na nie farbę np.brąz to powstają i tak przebłyski rudego.Zdaje sobie sprawy,że go nie usunę,ale może w jakiś sposób da się go rozjaśnić:)

Gość Oliiiineeek
A nie myślałaś może nad szamponem z rumiankiem,albo szamponem przeciwłupieżowym,żeby wypłukać ten kolor,a później nałożyć farbę.Pewnie za pierwszym razem góra Ci się przyjmie,a na dole będą przebłyski,ale później jak zafarbujesz drugi raz powinno być lepiej:)

Gość Indzia
Myślałam nad szamponem przeciwłupieżowym,bo odrosty już się pojawiają i w sumie kolor nie jest już tak intensywny jak był wcześniej.

Gość gość
nie wiem jak ty mialas robione, ale ja z miedzianych mimo ich farbowania na braz, to zeszlam dopiero jak m iodrosly :O bo byly wyrazne refleksy.

Gość gość
nic ci nie da rozjaśnianie bo i tak zostanie rudawy odcień. Bądź cierpliwa, zapuszczaj naturalne i więcej głupstw nie rób.

Gość gość
plukanka fioletowa lub srebrna powinny zalatwic sprawe.