Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Seri Tari

Koleżanka wyśmiewa mojego chłopaka za wybór kierunku studiów

Polecane posty

Gość Seri Tari

Jest na 3 roku budownictwa. Kolezanka porównuje go do swojego, ktory studiuje prawo. Ze mój bedzie mało zarabiac i taplac sie w blocie, a jej za jedną sprawe zarobi tyle, co mój w miesiac i nie bedzie sie przemeczac w pracy na zewnatrz. Czy ma racje? Z rynku budowklanego nie ma dobrych wiesci

Gość gość
a co, zwęszyłaś już jakąś bardziej majętną ofiarę, czy jęczysz, bo nie masz nic lepszego na oku?

Gość gość
powiedz jej że Twój chłopak po studiach może załapać się do firmy budowlanej założyć biały kask kierownika i pokazywać palcami innym co mają robić a jej po studiach prawniczych będzie ewentualnie podporządkowany komuś o ile będzie bo teraz jest dużo ludzi w tym zawodzie i trzeba być naprawdę dobrym w tym co się robi..i powiedz jej żeby nie w p i e p r z a ł a się w życie Twojego chłopaka i nie komentowała jego wykształcenia bo czasy są ciężkie ale ludzie ciągle budują i w życiu na pewno się czegoś dorobi.

Gość gość
budownictwo to świetny kierunek, inżynierowie są w cenie

Gość gość
taa mit prawa :) Ciężkie studia? Budownictwo i inne kierunki na polibudach to są ciężkie studia. Na prawie jest mało kolosów w porównaniu z innym kierunkami - weźmy tu np. filologie gdzie na każdym kroku są kolosy z PNJO, Do każdego przedmiotu jest książka (!!!!!!!) Wystarczy ją kupić, skserować bądź ściągnąć z neta - inni studenci muszą się nieźle nalatać po bibliotekach, nie mają jednego podręcznika do przedmiotu.

Gość gość
a co studiuje kolezanka?