Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to okres czy nie okres

Polecane posty

Gość gość

Pomóżcie bo oszaleję! Ostatnią miesiaczkę miałam 23.09. Trwała normalnie, 5dni. Jakieś dwa tygodnie później wystąpiło u mnie dość obfite krwawo-brązowe plamienie. Wtedy też 'zabawialam' się z chłopakiem, trochę nas poniosło i stało się tak, że był we mnie przez jakaś minutę bez zabezpieczenia. Do wytrysku wogóle nie doszło. Dwa tygodnie później powinnam mieć kolejną miesiaczkę, która była jednak spóźniona o pięć dni. Była również poprzedzona dwudniowym brązowym plamieniem ze skrzepami. Krwawienie było dziwne, słabe, skąpe' mało skrzepow i trwało nie całe trzy dni. Straszna ze mnie panikara, dodatkowo naczytalam się w necie różnych dziwnych rzeczy i teraz boję się że mogę być w ciąży...a testu chwilowo nie mam jak wykonać. I czy w ogóle to krwawienie mogę uznać za okres?

Gość gość
dodam jeszcze, że nie bolą mnie ani piersi, ani jajniki. byłam dłuższy czas przeziębiona, ale to w drugiej części cyklu no i od czasu do czasu mam anemię, a teraz nie odżywiałam się zbyt dobrze...tylko czy to wszystko mogło mnie aż tak "rozregulować"

Gość gość
Bzykanie i jest ciąża.Brawo bobasów Polsce potrzeba