Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość gość

mam pytanie czy umówiłybyście się z gościem starszym od was o 10-15 lat czy wg was to wstyd - gdyby np. ktoś zobaczył .. i czy spotykanie z taką osobą ma jakikolwiek sens ????? Ja zawsze myślałam że lubię starszych od siebie ...ale teraz mam jakoś coraz więcej wątpliwości czy to normalne i rozsądne co o tym sądzicie dziewczyny ?

Gość gość
nie mam nic przeciwko nigdy nie mialam , jestem zamezna ,roznica wieku lat 15,...

Gość Zakompleksiona18nastka
Myślę, że to nic złego. Ale ja bałabym się i nie chciała szczerze. Na myśl o tym troszkę bierze mnie obrzydzenie, nie wiem dlaczego. Czy to rozsądne? Nie wiem , żależy jaka to jest sytuacja, jeżeli jest samotny, nie ma rodziny, to może. Bo pakować się w związek z facetem już 'ustatkowanym' z rodziną, dziećmi to raczej nie. ;)

Gość Zakompleksiona18nastka
Jest to normalnie, każdy lubi to co lubi tak. ;) Także opinia innych nie powinna mieć wpływu na Twoją decyzje. Nie warto rezygnować z powodu mieszanych myśli typu ' a co powiedzą na to ludzie ' !

Gość poli30
mi by ta różnica nie przeszkadzała,sama mam męża starszego ode mnie 8 lat

Gość gość
Ja z kolei zawsze miałam coś przeciwko i prawdopodobnie bym nie dała się poderwać, od początku traktowałabym gościa raczej jako kandydata na wędkowanie z moim ojcem. Musiałabym kogoś takiego najpierw dobrze znać, żeby zobaczyć, że nie jest za stary emocjonalnie i fizycznie. No ale ja sama raczej dziecinna jestem i pomimo tego że się sama utrzymuję to moje główne rozrywki to sport, japońskie bajeczki i popijawy ze znajomymi, którzy w większości są ode mnie młodsi. Taki starszy koleś musiałby się odnaleźć wśród nich odnaleźć, bo nie odpowiada mi typ związku w którym siedzimy wiecznie sami ze sobą. Ja też musiałabym polubić jego krąg znajomych, a gdy będą to poważni faceci siedzący przy kawusi to czułabym się jak na nasiadówie u swoich sąsiadek, które mają 50 i 70 lat (jak młodsza byłam to z mamą czasem u nich bywałam).

Gość gość
z zonatym NIGDY

Gość gość
właśnie w tym tkwi problem że nie wiem czy ona ma żonę czy rozwiedziony czy wdowiec , kawalerem raczej nie jest Więc raczej się wycofam bo nie szukam problemów a tym bardziej gościa z bagażem w postaci żony i dzieci ... a nawet jeśli nie ma żony a ma dzieci to też nie potrzebuję takiego kogoś dziękuję za odpowiedzi :)

Gość gość
Kobieto szkoda czasu na starych dziadów . Mówię to jako "matka dobra rada ". Starsi panowie szukają sobie zabawek w formie córka lolitka do "zabawy w łóżko "... nie ma to jakiegokolwiek sensu Już lepiej być samotną starą zgryźliwą babą niż ze starcem czas spędzać !!!!! Poszukaj lepiej ludzi w swoim wieku

Gość gość
taaa, ja mam meza keidy go poznalam mial 35 lat, nie mial bagazy takze mama dobra rade mozesz sobie swoimi radami cztery litery podetrzec :P jestesmy malzenstwem od 10 lat ;) z 3 dzieci

Gość gość
on mial 35 lat, ja 20 ... dba o siebie, swietnie sie dogadujemy, jak widac opinie podzielone

Gość gość
jeśli jest czysty bez zobowiązań względem innej kobiety ewentualnie dzieci to tak spotkaj się a jeśli facet który z kimś był związany to szkoda twojego czasu !!!!!! stare dziady są obrzydliwe ...;/ no chyba że może bogaty i coś z tego będziesz mieć to może tak .... ale jeśli stary biedak to żałosne ...wstyd i hańba !

Gość gość
10-15 lat jeszcze ujdzie jeśli stwierdziłabym, że jest naprawdę niesamowity idealny :D 20 w górę już nie bardzo :P

Gość gość
ale z was bałwany :D z trzydziestolatków robicie "starszych panów". Przecież facet koło 30 to jeszcze młody chłop!

Gość gość
nie wiadomo ile adorator autorki miał lat może ona ma 30 a on ma 40 lub może ona ma 40 lat a on 50 !!!???? tego nie wiemy i się nie dowiemy chyba ????

Gość pewna dziewczyna878
nie rozumiem myślenia ludzi, że to wstyd spotykać się z 10 czy 20 lat starszym. Przecież to jest z***biście trudne by poznać normalnego faceta w tym wieku, rówieśników można zmieniać jak rękawiczki, jest ich na pęczki, co to za trudność być z rówieśnikiem? ŻADNA! ale facet ok.40, ułożony, wykształcony, przystojny itd który o Ciebie dba i nie zachowuje się jak kretyn, nie wychodzi na piwo z kumplami do pubu i nie jara się CKM to jest ktoś! więc jak jeszcze raz usłyszę, że to wstyd to wyjdę z siebie. Dla samego sexu może z Tobą być przez kilka mc ale jak pokazuje się z Tobą publicznie, proponuje wspólne mieszkanie, lubi to co Ty, interesuje się Twoim życiem to znaczy, że jesteś z***biście inteligentna skoro imponujesz facetowi o tyle lat starszemu i alleluja, niech wam się żyje dobrze,

Gość gość
hey to ja autorka tematu przemyślałam i jednak jestem na tak macie racje starszy mężczyzna od kobiety zawsze jest lepszą opcją niż młodszy ... A jak ktoś chce się wypowiedzieć w temacie i napisać swe przemyślenia to zapraszam ....