Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobry tablet do 600 złotych

Polecane posty

Gość gość

Witam Chciałem kupić tablet w cenie do 600 złotych, znalazłem dość spory opis wszystkich takich tabletów, na które podobno warto zwrócić uwagę http://negatywhd.pl/Tablet-detail/dobry-tablet-do-600-zlotych-nasze-zestawienie-urzadzen/ nie rozumiem jednak jednego... czy jeżeli tablet posiada funkcję telefonu to mogę normalnie z niego dzwonić? ma miejsce na kartę SIM czy muszę dodatkowo coś kupować, nie wiem słuchawkę blueetoth itp? to znaczy, że mam internet nawet w autobusie, czy tylko dzwonię?

Gość gość
mi się wydaje, że tablety które tam są całkiem niezłe, wsytarczy sobie poczytać...

Gość gość
Co do tabletu to zależy, musisz poczytać recenzje, raz widziałem gościa z jakims 7-8 calowym Samsungiem jak rozmawiał bez słuchawki bluetooth, komicznie to wyglądało jakby trzymał deskę do krojenia przy uchu. Jeśli chodzi o iPada to nie można z niego dzwonić, anie sms wysyłać, ... ale widzę że na iPada Cię nie stać.

Gość gość
Jeśli tani to jak bym szukał Nexusa 7, bo te wszystkie wynalzki z Biedronki, albo inna chińszczyzna do niczego sie nie nadaje. Cociaż dla mnie nadal tablet = iPad i tego się trzymam i nawet wolałbyk kupic używanego iPada niż jakis chiński wynalazek

Gość gość
hahahahaha

Gość gość
tablety z pierwszego linku to są obecnie chyba jedyne sensowne, które są w sklepach, nie sądze, żeby był sens szukać innego

Gość gość
Moim zdaniem kupowanie iPada i innego sprzętu za ponad 1000 złotych to dewiza snobów, którzy dodatkowo piją yerbe zamiast zwykłej herbaty, bo dla szpanu... Polecam Ci jakikolwiek model GoClever, sam mam i są mega i tanie

Gość gość
Jak plebsu nie stać to wydziwia. Chyba nigdy nie trzymałas w ręku ipada, i przemawia przez ciebie zazdrość

Z recenzji z ostatniego numeru cd-action typują Nexusa 7 - koszt niestety 800zl. Drugie miejsce zajął Kruger & Matz KM0793 z ceną 367zl. Zobacz sobie.

Gość gość
Goclever Aries 70

Gość gość
Ipad to ściema i nie ma sensu go kupować, takie komentarze tylko kręcą sprzedaż. Tablet do 600 złotych najlepiej zakupić z Androidem w sklepie gdzie dostaniesz gwarancję i nie byle jakiej firmy, tylko jakiegoś w miarę znanego producenta

Gość gość
wszystkie tablety 7" to porażka pacz taki który ma 10' i ips wyswietlacz + min 1 a najlepiej 2gb ramu .

Gość gość
Jeśli ktoś się rozglada za tabletem to potwierdzam Kruger & Matz KM0793 to bardzo udany produkt. Bardzo dobrze się sprawdza do multimediów. Przeglądanie www, filmy, nawet można pograć w gry. Bateria trzyma ładnych parę godziń przy ciągłym użytkowaniu. Ja ładuje co 3-4 dni.

Gość gość
a jaki dobry tablet z tónerem dvbt?

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej