Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakię imię dla chłopca Gracjan Czy Boguś

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Jestem w ciąży i lada dzień urodzę. Moja mam Bardzo by chciała mieć wnuka o imieniu Gracjan zresztą mi się również podoba ale znowu teściowa Bogus po dziadku...Które wam się lepiej podoba i proszę bez chamskim komentarzy.

Gość gość
blagam cie. .... wpisz sobie w youtube gracjan roztocki i juz bedziesz widziec, jak beda sie smiac z twojego bachora w calej szkole.

Gość gość
Prosiłam bez chamskich komentarzy, a tam Gracjan Roztocki mnie nie interesuje.(Jak twoja matka cie rodziła tzw, bachora to też miała dylemat) jakby ktoś dawał dziecku imię zależne od innego człowieka to juz w ogóle byśmy bezimienni byli

Gość akimka
Matko tylko nie BOGUŚ!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Dorian tylko i wylaczmie ew Brajan

Gość rozalka1123
Bogus troszkę dla dziadka a nie dziecka. Gracjan nawet fajnie sama mam znajomych, którzy mają małego Gracjana i świetny chłopczyk.

Gość poli30
Gracjan ładniejsze...jak ja nie lubię jak ludzie dają imiona po dziadkach,babciach...dziecko ma miec swoje imię a nie jakies w spadku

Gość gość
jezu wez w ogole zrezygnuj z tych imion i nazwij dziecko normalnie, a nie krzywde robisz nazywajac gracjanem czy bogusiem. litosci.

Gość gość
gracjan ładniesze, nie patrz na innych to twoje kochane dziecko i na pewno imię wybierzesz mu najlepsze. Ten ktoś co napisał bachor, to lepiej niech ozór sobie odgryzie używając takich słów, wstrętny człeku.

Gość gość
Dziękuję wszystkim za podpowiedz. Nam tez podoba się bardziej Gracjan ale ta uparła się, ze ma być Boguś. Dałyście mi do myślenia i jednak jestem już zdecydowana

Gość ksienzniczka zofija
P.i.z.d.u.ś go najlepiej nazwij!!! :/ kobieto masz swój gust i rozum???!!! Babcie,tesciowe itd..miały juz swoje piec minut nazywając swoje dzieci, a ty swoje nazwij tak jak się podoba tobie,a nie dziecko będziesz na pośmiewisko i szykany narażać!!!

Gość gość
Według mojej osobistej opinii... Ani jedno ani drugie mi się zbytnio nie podoba. Ale mając wybór między tymi dwoma to stanowczo stawiam na Gracjana. Jakoś bardziej mnie przekonuje, Boguś... No strasznie mi się nie podoba, wybacz :) wyrażam tylko swoje zdanie, zresztą o to prosiłaś ;)

Gość gość
Imię Gracjan spodobało mi się już dawno temu bo mam koleżankę która ma syna o tym imieniu i ma już 9 lat i nie zauważyłam aby był wyśmiewany, wręcz przeciwne sam bardzo sobie chwali to, ze ma tak na imię. Ja die tutaj nikogo o zdanie nie pytam ale skoro jest już takie forum to jak każdy mogę napisać a jak ktoś nie chce udzielać rad to niech po prostu tutaj nie piszę. Poza tym twój wpis jest żenujący.

Gość gość
zależy czy bogusław czy bohdan czy bogdan

Gość gość
Teściowa To chciałaby Bogusław

Gość gość
jak Gracjan Roztocki:D??? hahahaha

Gość Mroczna Anna z Poznania
Gracjan, może będzie sławny jak inny, polski Gracjan :classic_cool: gracjan-fan.blog.cz

Gość gość
a pomyślcie jak będzie cie wołać: -Gracjanku, Gracusiuuu... -Bogusław...eee...szkoda jak by był Bogumił...to...tak jak z noce i dnie :D

Gość gość
Ogólnie rzecz biorąc to powinnaś swoje dziecko nazwać tak jak Tobie się podoba, a nie innym :) ale Gracjan ładniej brzmi niż Boguś. Tak myślę...

Gość gość
Jak Michał Anioł jak Andrzej Lepper, Donald Tusk i dużo dużo więcej można by wymieniać godzinami a to bez sensu

Gość gość
znam jednego Bogdana-a raczej nie znam tylko często go widuję i wiem, że ma tak na imię. matko-wiecie jaki on przystojny?! i imię nawet słodkie-Boguś. Bogusiu... nie jest wcale złe..

Gość gość
Kochana jak najbardziej Gracjan, mam 6-letniego synka i wołamy do niego Gracuś. Jestem za dawaniem oryginalnych , nie powtarzających sie imion, a nie za popularnymi. W naszej miejscowości nie ma żadnego innego Gracjana i jest git! A drugi syn ma Artur-Arczi, mówią do niego w klasie i on kocha to imię bo również Arturów u nas nie ma. Boguś nie bardzo jak dla mnie, ale to Twój wybór. Napisz więc jak dałaś synkowi na imię, pozdrawiam:)

Gość gość
A może Baraba będzie w sam raz ?

Gość gość
a może jest 3 opcja?

Gość gość
Bardzo nie podoba mi się imię Gracjan jest bardzo miękkie a ja nie lubię męskich imon o miękkim brzmieniu. To moje osobiste zdanie. Wybierz imię jaki się Tobie podoba a nie teściowej, babci, cioci czy stryjkowi ;)

Gość gość
ja z tych dwóch wybrałabym Bogusława. Bardzo podoba mi się to imię i dla małego chłopca fajnie brzmi Boguś a dla starszego Bogusław. A Gracjan trochę trudno się wymawia jak dla mnie, takie jest "twarde" no i nie ma jakiegoś fajnego zdrobnienia. I popieram idiotyczny trend żeby nie nazywać dziecka właśnie np. Gracjan bo jest tam jakiś głupi koleś.. bez sensu kompletnie...

Gość gość
u mojego wnuka Adasia w przedszkolu jest chłopiec Gracjan dzieci wołają Gracek. Jest jeszcze Natanek, Julianek. Kornelek, Marcelek i Alex.

Gość gość
Gracjan typowo pedalskie imię, rozumiem że kobietom się podoba, jak to mowią gej najlepszym przyjacielem kobiety, jeżeli Twój syn będzie typową p***ą w wieku 15 lat imię dopełni formalności, sory ale prawda jest bolesna.

Gość gość
Kurzosław, Gracjan albo Mmartyna

Gość gość
Moim zdaniem te dwa imiona są tragiczne,ale to rzecz gustu.