Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ortopeda w Krakowie

Polecane posty

Gość gość

Do jakiego ortopedy w Krakowie chodzicie i polecacie??

Gość gość
Jacek Jurka - leczy piłkarzy, to chyba ze wszystkim sobie poradzi :D Bardzo dobry ortopeda! Jak coś Dietla 111, Ultragen - tam przyjmuje

Gość Arun
dr Rafał Więcek na Słomczyńskiego. miałam z nim do czynienia keidy pojawiły sie u mnie problemy z kolanem po upadku na lód. polecam, bo zespół ma bardzo fajny:)

Gość roofka
ja chodzę na Ruczaju do Więcka :) I podobne odczucia co ktoś wyżej mam :)

Gość arek_sm
Właśnie też byłam ostatnio u Więcka i zapowiada się jeszcze niejedna wizyta, bo mam poważny uraz kolana :(. Ale pierwsze wrażenie faktycznie ten lekarz sprawia bardzo dobre. Jest miły a do tego widać, że doświadczony. Dokładnie opisał ból jaki czuję ( właściwie to zapytał czy czuję taki jak opisał - tak jakby czytał w myślach). Następnym razem będzie usg i powiedział że nie będzie łatwo ale damy radę.

Gość roberto karlos
Też się własnie wybieram do Więcka. Chodziła do niego moja siostra z bólem łokcia i podobno jest skuteczny. Ma duże doświadczenie, więc warto mu zaufać.

Gość Tomek 3B
Polecam też Więcka jeśli chodzi o problemy ze stawami. Wożę moich dziadków do niego. Doktor potrafi zmotywować do działania i nie każe zamykać się w domu a jeśli to możliwe i wskazane to zachęca do ruchu. Ma też podejście do starszych osób, co wcale nie jest takie łatwe

Gość Grzeg88
Tomasz, też słyszałam o Więcku. Mówisz że dobry dla osób starszych? A mnie go polecono jako dobrego dla biegaczy-amatorów. Widać musi się znać na ortopedii skoro i dla starszych i dla sportowców go polecają

Gość kutero
Owszem, sporo osób starszych do niego chodzi. Zwłaszcza z problemami stawów. Sam woziłem ojca i mamę do niego. Rodzice są zadowoleni z jego opieki.