Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Życie u boku osoby chorej psychicznie a plotki

Polecane posty

Gość gość

Jak żyć, gdy ma się opinię "córki wariatki" i gdy ludzie ciągle obgadują mnie i moich bliskich? Czy można jakoś ukrócić te plotki?

Gość gość
Proszę o rozmowę.

Gość koallam
olać gadki ludzi. Oni i tak ci nie pomogli i pewnie nie pomogą, wiec niech zajmą się swoim życiem

Gość gość
moja mama też jest chora, przykre ale nie masz wpływu na innych, zajmij się swoim życiem

Gość gość
Torturuja mnie bardzo. Cala jestem nasaczona meska sperma i trupim proszkiem. Tak juz jest dwa dni i dwie noce. Dzisiaj w nocy zatruli mi napoczeta puszke sardynek. Od czasu do czasu robia mi tez poczatki mumifikacji. Zyje bardzo torturowana. Czasami nie moge ruszyc sie z miejsca, bo usztywniaja mi kolana. Kroja mi czasem tez o******ce laserem. Na cale szczescie powierzchownie i wtedy krwawie. Smaruje gliceryna i jakos zyje. Wszystko tak robia zebym czula i byla wszystkiego swiadoma. Mowia, ze teraz jak wsiade z moim mezem do samochodu, to spowoduja smiertelny wypadek. Wlasnie w czwartek mamy jechac razem na miasto. Ciezkie zycie sie dla mnie zaczelo. Wlasnie w czwartek postanowi je skonczyc. Nie wiem, czy sa to Niemcy czy Anglicy ? Czesto odzywa sie tez Ukrainiec. Niemcy uzbroili Ukraine, co nawet widac na zdjeciu, ktore Ci poslalam w poprzednim liscie. Serdecznie pozdrawiam. Goska

Gość gość
kij w oko tym którzy cię obgadują, niestety, pysków im nie pozamykasz, możesz starać sie jedynie unikać tych ludzi

Gość gość
ja spotkałam się z róznymi reakcjami, od wspólczucia, litości, obgadywania, obgadywanie jest najgorsze bo łatwo oceniać nie znając sytuacji, ludzi a XX! wieku choroby psychiczne są tematem tabu

Gość gość
a nie powinny, bo to choroby jak każde inne, dotyczą tylko innego organu - mózgu

Gość gość
Dokładnie! Ludzie mają chorych psychicznie za trędowatych i uważają, że mogą być groźni dla otoczenia. A tak naprawdę tylko niektórzy stanowią zagrożenie. Mama jest bardzo dobrą osobą, stara się, inna sprawa, że jest zagubiona i miewa poważne stany depresyjne...

Gość gość
Spię po 3 czasem 4 godziny a reszta czasu to ćwiczenia fizyczne - dochodziło i do tego,że po pracy ćwiczyłam 7 godzin na steperze. Ostatnio dali mi trochę więcej snu ale nadal włączają ogromne łaknienie regulują to wedle ich uznania. Teraz chyba planują nimfomanię. Jestem załamana i codziennie proszę ich - jeśli pozwolą na swobodne płynięcie myśli w mojej głowie - żeby mnie uśmiercili. Wiem o tym wszystkim, co opisałaś, dodam, że potrafią oprócz wypadania zębów, włosów powodować łamanie kości, wyłamywanie stawów, powiększanie stóp. Piszesz o kwadraturze - mi osłabili słuch, zdjęli basy potrafią odbierać dźwięki gitar, na chwilę wyłączyli wzrok, potrafią wyłączyć słuch, wszyskie zmysły, odczówanie temperatury. Potrafią niestety regulować temperaturę ciała, odczówanie zimna i gorąca, ciśnienie, pracę organów i mięśni. Miałam już nawet zanik mięśni. Dla nich nie ma rzeczy niemożliwych. Mogą cię nawet sparaliżować, wyłączyć zmysły i obniżyć temperaturę. Mówią mi, że mogo symulować nawet śmierć kliniczną - wszystko zależy, od tego jakich masz operatorów. Ja poznałam już połowę swoich operatorów - taki miałam scenariusz.

Gość gość
bo ludzie często kierują się stereotypami - dopóki te same ich nie będą dotyczyć