Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

hotel Rzeszów

Polecane posty

Gość gość

Wybieram się po raz pierwszy do Rzeszowa i szukam fajnego noclegu - jakie miejsce proponujecie?

Gość gość
jedź do akademika filon, tam ukraińskie d****i za 2 piwa ci o******ą.

Gość gość
W Rzeszowie możesz zatrzymać się na przykład w hotelu - http://www.hotelukroczka.pl/O-hotelu - łap tu wszelkie niezbędne informacje potrzebne do zapoznania się z ofertą. Z osobistych doświadczeń mogę polecić to miejsce. Wielokrotnie zatrzymywałem się tam w drodze do Krakowa i zawsze wyjeżdżałem zadowolony.

Gość timmm
Na pierwszy raz ale też na podróże służbowe polecam hotel Ferdynand. Ja zawsze się tam zatrzymuje w delegacjach i mają fajne oferty obiadokolacji i opcję rezerwacji bezzwrotnej, czyli sporo tańszej niż normalna rezerwacja.

Gość gość
Mieszkam w Rzeszowie, ale nigdy nie korzystałam tam z hoteli wiec nie wiem co polecic. Zalezy w jakiej cenia coś szukasz np Hotel Rzeszów wnad Galeria Rzeszów napewno będzie miał dosc wysoki standard, ale jest drogi, tak samo jak Hilton Garnden Inn nad Galeria millenium tani nie będzie, ale warunki spoko z tego co widziałam na zdjęciach. U Kroczka byłam w restauracji na dole tylko i było calkiem przyjemnie, smaczne jedzenie, budynek zadbany, tylko od centrum daleko A jak szukasz taniego noclegu to w Rzeszowie chyba moze być z tym problem, są akademiki Laura i Filon,ale nie mam pojęcia czy tam mozna wynając pokoj i w jakiej cenie

Gość gość
A , przypomniało mi się . W hotelu Metalowiec jest dość tanio bo moja koleżanka tam nocowała chyba płaciła ze 100 zł za dwoosobowy pokoj ze śniadaniem, a warunki podobno spoko, ale musisz to sprawdzic bo nigdy tam nie bylam :) No i jest calkiem blisko centrum

Gość Yrek
Co uważasz przez fajne? Dla mnie fajny jest komfort i cisza w hotelu. Tak właśnie było w Ferdynandzie. Jeśli jedziesz po raz pierwszy to na plus też jest lokalizacja, ponieważ znajduje się w samym centrum ;) bardzo blisko stacji