Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

endometrium

Polecane posty

Gość gość

qlaire biorę 2 miesiąc, moje miesiączki były zawsze obfite i bolesne (przed porodem) w piątek byłam na wizycie u ginekologa, i wszystko jest w porządku ale zmartwiły mnie moje wyniki USG endometrium obfite 9mm jajniki nie powiększone niby wszystko ok, i jeden duzy pecherz w jajniku. no pytam sie go przecież nie powinno byc pęcherzyków przy tabletkach a on ze sa ale nie dojrzewają i nie ma owulacji. Martwi mnie to i to duże endo czy to normalne?

Gość gość
Normalne.

Gość gość
nie powinno byc malutkie w czasie brania tabletek?

Gość gość
No to właśnie jest malutkie. Jak miałam ostatnio 6mm to mi powiedział ginekolog, że trochę małe jak przy tabletkach, ale ujdzie.

Gość gość
małe to 4-5 mm a nie prawie 1 cm.

Gość gość
9mm to malutkie???? wiec jakie jest wedlug ciebie duze 1.5 cm????

Gość gość
1,5cm to duże, w sam raz na przyjęcie zarodka.

Gość gość
ja tu mowie o antykoncepcji a ty mi o przyjmowaniu zarodka! dziewczyno ja biore tabletki anty

Gość gość
Ja piszę o tym samym, ale chyba czytanie ze zrozumieniem u Ciebie szwankuje.

Gość gość
zarodek zagnieździ sie nawet w 8mm.!

Gość gość
Do nowego projektu telewizyjnego poświęconego leczeniu niepłodności szukamy par lub osób, które od dłuższego czasu bezskutecznie starają się o dziecko. Projekt, o którym pisze jest filmem/serialem dokumentalnym. Szukamy osób/par, które zgodziłyby się współpracować z nami. Chcielibyśmy w rzetelny i sumienny sposób pokazać ludziom w Polsce, z jakimi problemami na co dzień borykają się ludzie starający się o dziecko. Przy naszym projekcie współpracujemy z kliniką, która zajmuje się leczeniem niepłodności. Z naszej strony zobowiązujemy się do sfinansowania osobom, które zdecydują się na współprace z nami, wszystkich wizyt lekarskich, wszystkich potrzebnych badań oraz gdy zajdzie taka potrzeba również sfinansowania zabiegu inseminacji, in vitro lub nawet adopcji komórki rozrodczej lub zarodka. Jeżeli byliby Państwo zainteresowani proszę o kontakt na adres: projekt_ivf@o2.pl Wszystkie rozmowy, które przeprowadzamy są poufne i objęte tajemnicą dziennikarską i oczywiście do niczego Państwa nie zobowiązują