Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia0506

Seks z kryminalista

Polecane posty

Gość kasia0506

Witajcie :) Czy podnieca was drogie panie seks z np. kryminalista, wiezniem ? Typ zlego chlopca, silny i brutalny, wydziarany wieziennymi tatuazami, taki po ktorym nie wiecie czego sie spodziewac. Zimny i nieczuly w uczuciach.

powinnaś takiego odwiedzić:classic_cool: najlepiej w celi zakładu karnego o zaostrzonym rygorze :classic_cool:

Gość kasia0506
same grzeczne dziewczynki ?

Gość nn z kawą
grzeczne lubią niegrzecznych tylko się do tego nie przyznają :classic_cool: 🖐️

Gość zwyczjnie niezwykly
znaczy że grzeczne kłamią? moze nie sa takie grzeczne ?

Gość gość
oo tak a zwlaszcza swiadomosc,ze przed chcwila wyroochal kolege z celi:Olecz sie

Gość nn z kawą
ja zawsze mówię prawdę. nawet kiedy kłamię. a jestem jedną z grzeczniejszych dziewczyn jakie znam :)

Gość gość
A wiesz że 90% takich korzystało z usług prostytutek? Podobno takie coś kobietom przeszkadza, no chyba że kryminalistom wolno więcej.

Gość zwyczjnie niezwykly
tak i z takim podejsciem masz zawsze czyste sumienie :)

Gość nn z kawą
czyste sumienie, ale za to brudne myśli ;) spadam do zwierząt. do następnego 🖐️

Gość gość
Ja jestem w zwiazku z takimi i podnieca mnie jak zaden inny. Problem jest tylko taki, ze jeszcze 1.5 roku musze czekac na niego (ale bylismy juz w zwiazku zanim zaczal odsiadke) . Dodam, ze sama jestem tzw. dziewczyna z dobrego domu. Nie pale, rzadko pije, nie mam tatuazy. I od kiedy sprobowalam tego 'miodu', tzw. normalni faceci (ulozeni, grzeczni) przestali mi sie podobac, nie podniecaja mnie ani troche.

Gość kasia0506
Czemu akurat on ? co z Toba robi w lozku ?

Gość gość
Czemu on? Na poczatku zadzialala po prostu chemia. Podobalo mi sie to, ze jest taki niedostepny I tajemniczy, a jednoczesnie bardzo bezposredni. W lozku jest bardzo wladczy. Obraca mnie i uklada do pozycji, jaka chce i mocno I rytmicznie r***a. W pozycji od tylu przyciaga do siebie moje biodra, a glowe I kark przyciska (nie za mocno) w dol, do materaca. W oralu lapie mnie za glowe i, brzydko mowiac, r***a w usta. Spuszcza sie prawie zawsze na twarz. I mnie to podnieca. A co ciekawe, mojemu bylemu mezowi (taki cieply typ wlasnie) nigdy nie zrobilam loda. Po prostu nie podniecal mnie tak, jak moj kryminalista :)

Gość kasia0506
podniecajaco :) tez ostatnio marzy mi sie taki typ, dlatego chcialam posluchac waszych doswiadczen. Poznalam ostatnio takiego, Przypakowany, bez brzucha, niecałe 30 lat, wytatuowany, ladna buzka... za co siedzi, wole nie mowic :P jest boski

a za co siedzi ten amant?:classic_cool: bo jak za kieszonkowe kradzieże to masz za mało wrażeń ;) poszukaj takiego co odsiaduje za g***t:P

Gość gość
Moj siedzi za napasc

no to naprawde masz czym się szczycić:classic_cool: jak ci złamie szczękę tez bedziesz się chwalić?:P

Gość j z b
V za g***t na kim proponujesz ? bo chciałbym w koncu powaznie pomyślec o swojej przyszlosc

jzb mną sie nie sugeruj ;) jak widać przy moich preferencjach nie ma się żadnej przyszłosci :D:D:d podstaw lasce nóż do szyi i zobacz jak się "moczą" :D

Gość gość
Ale ja sie nie szczyce. Opisalam tylko autorce, jak jest

Gość j z b
V a jezeli nie zlamie ci szczeki zaraz na początku natomiast obiecam ci ze sie zmoczysz taki deal zrobimy, a ja pokryję koszty przyjazdu

Gość gość
w pierdlu neta włączyli? w doopach im się przewróci

Gość kasia0506
to jak drogie panie, ktora z was miala jeszcze tego typu przygody ? opiszcie jak było/jak jest

niedługo zaczną wychodzić tacy co zamiast dożywocia dostawali 25 lat :classic_cool: bedą miały laski w czym wybierać 🖐️

Gość gość
A potem mamy tematy "mąż siedzie w więzieniu i co teraz". No właśnie co teraz? Wiadomo, rozwód, ale alimentów on płacić nie będzie, bo nie ma z czego (przynajmniej oficjalnie), tylko PAŃSTWO. Może gość nie jest dobrym kandydatem na ojca twoich dzieci, ale co tam, liczy się chemia. Tylko czym to się rożni od postawy głupiego faceta, który leci na kobietę bo jest seksbombą, ale poza tym ani inteligencją ani charakterem, ani w ogóle niczym nie może się pochwalić. Ale wiadomo, najłatwiej powiedzieć, bo była chemia, bo natury nie oszukasz itp. :)

Gość gość
Najlepsze że zaraz jakaś kolejna blachara, małolata czy inna niedojrzała emocjonalnie napisze tekst w stylu "jak zawsze ból du.py, mają faceci co gó..wno mają i nie mają jaj, nieudacznicy". Tylko że to wy gó.wno macie, możecie być tylko k*****ami dopóki się takiemu nie znudzicie i nie poszuka kolejnej naiwnej :)

Gość gość
To jest forum erotyczne I autorka pytala o seks, wiec o tym napisalam. Nie bede sie rozwodzic na temat inteligencji mojego partnera. Jak nie macie nic sensownego do napisania na temat, to przestancie zasmiecac watek z laski swojej

Gość j z b
nn twoje brudne mysli mnie zainspirowaly czekam z nozem przy aparacie do kawy jak już wrocisz od zwierząt obcowanie z V kazdego w koncu zdeprawuje wepchnęla mnie skutecznie w ramiona slepej sprawiedliwosci moze ona i slepa ale jaka ma figure i cycki pierwsze co zrobie to ją do lóżka przywiąze ukrzyzuję i tunikę zedre

Gość zwyczajnie niezwykły
no co ty zj***e znaczy ze jak bede pisal z v to bede gorszy niz jestem ?

gość To jest forum erotyczne I autorka pytala o seks, wiec o tym napisalam. Nie bede sie rozwodzic na temat inteligencji mojego partnera. Jak nie macie nic sensownego do napisania na temat, to przestancie zasmiecac watek z laski swojej xxx musi być ekscytujacy tym bardziej że zapewne masz go przez miesiac a potem kolejne 2 lata posuchy :classic_cool: czy moze jakiegoś kolegę z szajki na zmianę?:)