Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia0506

Seks z kryminalista

Polecane posty

Gość zwyczajnie niezwykły
ojjjjj tu wybiegłaś daleko do przodu gościu w spódnicy. Tak jak nie kazdy kryminalista jest socjopatą tak nie kazdy zdradzacz robi to dla dobra najblizszych

kryminalistą moze byc nawet pijaczek wsadzony za jazde po pijaku na rowerze lub taki co obrabowł kiosek i siedzi za paczkę TicTaków:D

ahaaaa i znów sie zgadzam:)

v-ka co znaczy v przed przebiegiem?

Gość gość
czasami mam takie fantazje :) ostry seks z facetem typu maczo ale musi być połączony z czymś też delikatnym: pieszczotami, pocałunkami itp :)

Gość gość
a czy jest tu kobieta, która fantazjuje czasami o g****ie ?

Gość gość
ojjjjj tu wybiegłaś daleko do przodu gościu w spódnicy. Tak jak nie kazdy kryminalista jest socjopatą tak nie kazdy zdradzacz robi to dla dobra najblizszych xxx Tak, nie każdy jest socjopatą, może być po prostu totalnym cynikiem lub być rozchwiany emocjonalnie. Ale co tam, ważna chemia :)

uuuuuuuuuu a ja myślalem ze tak bieknie mruczy jak widlasta 12. Na wolnych obrotach tak erotycznie a na wyzszych prędkościach hmmmmm orgia dziwęków :P no cóz szkoda

ktoś kiedyś mnie kojarzył z tym silnikiem :classic_cool: ale mu cyferek za duzo było :D:D:D

no w sumie czuł bym sie jak zboczeniec napalając sie na 12 :) dobze ze wybrałaś wiek :P

Gość gość
Czy widzicie jaki jest temat i o co prosila autorka ? wiec skonczcie swoje pseudo inteligentne rozmowy. Niech sie wypowiedza osoby, ktore maja cos ciekawego na ten temat do powiedzenia

Gość Fajnadziunia
Najfaniejsi z kryminalistów bedą pedofile odsiadka długa to i niezły z niego r****cz

Gość gość
A nie boicie się HIV-a? Przecież takie osobniki często chodzą na dzi.wki, biorą "kompot" i robią różne ryzykowne rzeczy w życiu....

Gość j z b
hiv juz niedlugo bedzie zupelnie do wyleczenia

Gość gość
Tak i ani trochę nie utrudnia życia, poza tym że na hasło "mam hiva" każdy facet od ciebie ucieknie. To "niedługo" może jeszcze potrwać z 20 lat

Gość j z b
jakby kazdy facet bal sie hiv to skonczyloby sie r*****ie nigdy nie ma pewnosci ze ta co ją r***asz nie ma hiv mimo to sie r***a

Viii, proszę o wybaczenie:) Ja nie wiedziałam, że z Ciebie taki przystojny facet :classic_cool: mogę Cie przerooochać ??:D:D:classic_cool: 🖐️ eSeMu, masz minusa:O dla siebie "go" zostawiłeś ??:D:D:D czemu😭 czemu wcześniej nie przyznałeś sie??:D:D:

wiedziałem, że to zadziała na kobiety :classic_cool:

Gość gość
Witam wszystkich.tak się w moim życiu złożyło że musiałem spędzić kilka lat za kratami różnych więzień w polsce i u naszych zachodnich sąsiadów.do odsiadki miałem razem niecałe 10 lat,za różne przestępstwa ,ale głównie kradzieże drogich aut z terenu niemiec.i co? Odsiedzialem swoje.po wyjściu z więzienia byłem z kilkoma kobietami w raczej krótszych związkach jednak z różnych powodów kończyły się one równie szybko jak się zaczynały.ale sex z każda z nich byl super odjazdowy.one chciały być ostro traktowane.chciały być wykorzystane.chciały czuć że to ja jestem panem sytuacji.nie musiałem wcale sciemniac,robiłem co chcialem a one aż piszczaly.kobiety chcą być w łóżku traktowane jak szmaty.teraz jestem już żonaty.jesteśmy razem 6 lat.ona zna moją przeszłość i jest szczęśliwa że ma mnie .nie zdradzam jej,nie bije,nie brałem w zyle i nie mam hiv.nie wrzucajcie wszystkich kryminalistów do jednego worka bo są różni.jednak zdecydowana większość z nich to skończona patologia.a takiego wypranego z uczuć s*******a to nie życzę żadnej z was.facet musi mieć jaja,musi umieć poradzić sobie w każdej sytuacji a szczególnie w pudle w polskim pudle gdzie obowiązuje hierarchia więzienna.ale facet także musi umieć kochać.ja ponad wszystko kocham swoje dzieci żonę wolność i sex:-)

no i teraz takim romantyzmem powiało :O że chyba autorka by Ciebie juz nie chciała 😭

Gość gość
V 34 bez tej odrobiny romantyzmu to żadna by ze mną do łóżka nie poszła.kobiety generalnie boją się kryminalistów.dopiero kiedy poczują trochę ciepła stają się pewniejsze i wtedy ogień:-)

generalnie to Ty taki zwykły chłop jestes:P tyle że zarabiałeś dziwacznie:D:D a tu dziewczynki marzą o takim ...wiesz z tatuażami, dziarami pod oczami itp itd:classic_cool:

Gość gość
Jeśli szukają tych złych naprawdę.to tylko głupoty pozazdrościć.nie zdają sobie sprawy z tego jacy ludzie mogą być źli.znam takich którzy za głupie słowo potrafili komuś mlotkiem czaszkę na amen roztrzaskac.potem takiego uznają za niezrownowazonego psychicznie i dostaje niższy wymiar kary + leczenie.leczenie w polsce wiadomo NFZ :-) I wychodzi taki pacjent na wolność.na podryw:-)

Gość szabla
nie mam pojęcia co myśleć czytając wasze wypowiedzi, odsiedziałem 9 lat, wyszedłem na warunkowe, dostałem kuratora, Panią kurator, jestem na wolności ponad 2,5 roku, od ponad 2 lat jestem w związku z moją byłą Panią kurator, jest cudownie, mamy zamiar spędzić ze sobą resztę życia, jest młodsza o 16 lat ode mnie , zostawiła męża dla mnie, kryminał nie zmienia wszystkich na złe, popieram poprzednika z wypowiedzią, tam trzeba potrafić sobie radzić, inaczej wieszak albo szmata wyjdzie i wtedy na wolności odżywa i wyżywa się na słabszych. pozdrawiam wszystkich i proszę pamiętajcie że facet z więzienia niekoniecznie musi być zły, kobiety są i muszą byc w naszym życiu na wolności.

Gość gość
Nie moglabym z takim, brak zaufania i tyle.