Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grzanka23

oczyszczanie zapraszam

Polecane posty

Gość grzanka23

hey planuje przed zaczęciem diety zrobić 7 dniowe oczyszczanie.Mój plan: poniedziałek-dieta owsiankowa wt-maślankowa śr-jabłkowa czw-warzywna pt-twarogowa sob-ryżowa nd-bananowa Jeśt ktoś chętny ?

Gość AnkaT
ja na oczyszczenie organizmu stosuje dokładnie taki preparat www.skracaj.com/71ef.html . Jestem na razie po tygodniowej kuracji i jestem zadowolona z wyników. Nie mam już kłopotów z wypróżnianiem i pozbyłam się meczących wzdęć.

Gość gość
Ja nie lubię stosować żadnych tabletek dlatego próbuje jutro zrobić dzień owsiankowy -pozdrawiam

Gość grzanka23
ja tez w wole w naturalny sposób się oczyszczać, ostatnio sobie pofolgowałam i wole odtruć swój organizm. Może koleżanka przyłączy się do mnie na dłużej? :)

Gość gość
Grzanka okey próbuje jutro z Tobą zrobić dzień owsiankowy i zobaczę jak go przetrwam to następny będzie kefirowy jak dobrze pamiętam ,a więc do jutra i zdajemy relacje do usłyszenia

Gość grzanka23
Świetnie razem będzie raźniej :) a po oczyszczniu planujesz jakąś dietę ? Ja się zastanawiam nad dietą Atkinsa.Pozdrawiam

Gość gość
Hey Grzanka ja juz jestem na diecie 8h,ale przez święta tzn,przez te 3 dni nawciskalam w siebie tyle słodyczy ,że czuję się strasznie żle ,więc oczyszczanie mam nadzieje ,ze mi pomoże ,mozemy sie wspierać jak masz ochote?

Gość grzanka23
jestem jak najbardziej za ! też pofolgowałam sobie i nie mogę sobie darować ze tak spieprzyłam . Cieszę się że będę miała kogoś do towarzystwa, jak najbardziej możesz na moje wsparcie liczyć :)

czyli jutro zaczynamy ,ja juz zalałam płatki owsiane na noc rano tylko zagotuje ,dodam trochę mleka i otrębów i zaczynam jeść i tak co 3h po miseczce platków -będzie dobrze ,Dobranoc ,rano zdajemy relacje jak nam smakowało sniadanko i jak się czujemy pa i do jutra

Gość grzanka23
ja dziś zrobiłam zakupy na cały ten tydzień, jutro po śniadaniu się odezwe :) Na pewno nam się uda :) Dobranoc i do usłyszenia jutro pa

Gość gość
Witaj Grzanka,ja już jestem po śniadanku ,talerz owsianki zjadłam,pełny garnek ugotowany ,tak ,że jak tylko mnie głód dopadnie to następną porcje mam już przygotowaną .Smacznego ,pisz jak Ci idzie ,do usłyszenia

Gość grzanka23
Hey :) ja już jestem po śniadaniu, pełen gar stoi. Dobrze że lubię owsiankę i mam dzień wolny będzie mi łatwiej. Chyba zaraz sobie kawe zrobię z mlekiem bez niej ciężko mi przezyc dzień :) Miłego dnia oczywiscie trzymam za nas kciuki ;)

Gość gość
Witam przy obiadku ,talerz owsianki z otrębami i paroma rodzynkami,do tego szklanka wody ,czuje się jak na razie super ! a jak ty Grzanka ?

Gość grzanka23
właśnie zjadłam talerz owsianki ale na deser jabłko, czuje się dobrze tylko jakas wzdęta jestem i bardzo duzo herbaty dziś wypiłam.Jutro będzie dzień maślankowy to sie pozbędę wzdęć:)

Gość gość
Cześć o 17tej zjadłam miskę owsianki do tego szkl.soku wyciśniętego z marchwi i jabłka czuję się super lekko ,jutro czas na maślankę zobaczę jak mi pójdzie ,a jak u Ciebie?

Gość gość
Witaj Grzanka ,ja juz jestem po śniadanku kefir kubek zaliczony i do tego kromka chlebka fit,a co u Ciebie?pozdrawiam

Gość grzanka23
hey :) Cały dzień miałam urwanie głowy wiec dieta poszła elegancko, nie miałam czasu się nawet zastanowić nad jej zakończeniem :) A owsiankowa też poszła elegancko :) Wiesz co jutro chyba zrobię sobie twarogową bo mam ochotę na serek wiejski :)

Gość gość
hey super że Ci poszło dobrze z dietkowaniem,ja też nie narzekam choć skusiłam się na kawałek ryby ja jutro myślę zrobić dzień z kaszą jaglaną i kefirem bo mi został z dziś -zobaczę jak mi pójdzie .Do usłyszenia jutro ,pisz jak Ci idzie pa pa

Gość gość
hej Grzanka jak Ci idzie?U mnie spoko ,ale nie dam rady przez cały dzień jeść tylko 1 produkt,więc dietkowo,ale innaczej

Gość grzanka23
hey ! ja za godzine jem ostatnią porcje twarogu :) idzie mi dobrze jadłam serem emilki naturalny, serek wiejski i normalny twaróg. Twoje dietkowanie też podchodzi pod oczyszczanie i lepiej ze to jest rybka niz czekolada :) ja jutro zrobie sobie dzień jabkowy lub ryzowo jabłkowy jeszcze nie wiem zobacze jak rano wstane co mnie podkusi :) Pozdrawiam

Gość gość
Witam od wtorku nowy start ! 3 dni na kaszy jaglanej z różnymi dodatkami!

Gość natinka12345
mozna sie dolaczyc? chcialabym zrobic oczyszczanie na kaszy jaglanej ale nie wiem z czym ja łaczyc, moze ktos podac jakis przyklad menu na caly dzien?

Gość gość
Witaj co do kaszy jaglanej to można ją zrobić np.rano z mlekiem albo jogurtem i owocami ,na obiad z mięskiem grilowanym,a na kolacje z warzywami i do tego dużo wody

Gość gość
Grzanka co z Tobą ?poległaś?

Gość gość
czy to ma byc sama kasza na to oczyszczanie?