Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paolalinka

Wynik Testu i Dobry ginekolog na NFZ w Łodzi

Polecane posty

WItam! Robiłam wczoraj i wcześniej testy ciążowe i wyszły pozytywnie. Zastanawiam się czy oby napewno jestem w ciąży? Chce pójść do ginekologa i spr aby mieć pewność, Szukam jednak na nfz . Poledzce kogoś dobrego.

Gość gość
Na nfz do gina dostaniesz się najwcześniej za miesiąc :o Wiesz jakie są terminy?

Gość gość
Jesteś pewna? To koszt ok 80 zł miesięcznie (zakładając, że ciąża będzie bezproblemowa). Pamiętaj, że na nfz będziesz miała tyko 3 usg na całą ciążę. To trochę mało, zwłaszcza, że nie obejmują badań prenatalnych. Naprawdę nie wyściubisz ok 100zł co miesiąc? Poleciłabym Ci świetną panią doktor, prowadziła moją ciążę i u niej właśnie wizyta kosztuje 80zł. Nie ma problemu ze zwolnieniami, receptami itd, nie bierze za to dodatkowej kasy jak większość prywatnych lekarzy. Dawniej pracowała w Madurowiczu i w przychodni przyszpitalnej ale teraz jest już tylko na prywatnej praktyce.

Gość gość
dr Joanna Gruszczyńska-Walczak, przyjmuje na Piotrkowskiej, bodaj 120 (na wysokości mc donalda, tego co jest za Pasażem Shillera). Teraz jest na urlopie, wraca za tydzień. Przy każdej wizycie robi ci usg, bada ciśnienie, piersi - jest naprawdę dokładna i rzetelna. Powodzenia! ;)