Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrzyszłaMamaZWrocławia

Świeżo upieczone i przyszłe mamy z Wrocławia

Polecane posty

Gość rybitwa
Coś cisza tu nastała :-) ... Ja też codziennie uskuteczniam spacery, choć nie zawsze mi się chce, ale trzeba przyznać, że pogoda jak na grudzień łaskawa, więc nie jest to takie bardzo trudne. Oby taka aura utrzymała się jak najdłużej! Chciałam Was jeszcze zapytać, czy prowadzicie dla swojego dziecka/dzieci takie pamiątkowe albumy, gdzie można wklejać zdjęcia i różne pamiątki, zapisywać ważne daty? Może wiecie, gdzie coś takiego można kupić w naszym mieście?

Gość gość
Nie mogę znaleźć grupy na Fb może dlatego ,ze z tefonu. Spróbuje później na kompie;)

Gość gość
usunęłam bo nikogo nie było przez weekend :)

Rybitwa ja kupilam taki album do wklejania zdjec w media markt i takie rożki żeby zdjęcia się trzymały, choć na razie wkleiłam opaski ze szpitala i karte informacyjna z tego wózka szpitalnego, na wiecej nie mam czasu, musze wywołać kilka zdjęć Danusia1986 może się nawet mijamy:-), ja chodzę na spacery ok godziny 12-13 i szukam nowych tras bo już rynek obeszłam ze wszystkich stron... Ja też próbowałam znaleźć ta grupe na fb...

Coś nie mogę znaleźć tej grupy może ja jakaś lewa jestem... nawet przez googla nie znajduje:-(

Dziweczyny a może macie jakieś sprawdzone sposoby na gazy takich maluchów, moja córka w nocy budzi się z płaczem bo sie wypurkać nie może, a przez sen się pręży i jęczy, espumisan nie pomaga, już nie wiem jak jej pomóc...

Gość gość
ohh nateszcie sie znalazl ten watek bo pare dni temu tez szukalam i znalezc nie moglam ale juz mam:)

Gość gość
Podnoszę :-)

Gość Rybitwa
Josa, może jakaś herbatka (z kopru włoskiego lub rumiankowa) by pomogła? Albo ciepłe okłady na brzuszek lub nawet samo kładzenie na nim w ciągu dnia, by jak najwięcej tych gazów zeszło? Mój synek miał straszne kolki i gazy przez pierwsze 3 miesiące i szczerze mówiąc wszystko pomagało tylko na trochę - najbardziej chyba te ciepłe okłady i kładzenie na brzuszku. Jeśli chodzi o espumisan, to dla nas był za słaby, bobotic to to samo (w sensie substancji aktywnej), ale większa dawka (to jest polski odpowiednik niemieckich kropli sab simplex na koki i wzdęcia u maluszków). Można tez dawać krople BioGaia, ale są dość drogie.

Rybitwa dzieki za rady, na brzuch ja kładę, masuje, nóżki przyciągam do brzucha, lekarz powiedział że to nie kolki bo się wyróżnia kilka razy dziennie, ale ile się przy tym nasteka ....ehh, dzisiaj w nocy to samo, mam nadzieje że po 3 miesiącu to przejdzie

Gość gość
zapraszamy na fb:)

Gość gość
Masaż brzuszka, trzy konkretne, powtarzane ruchy - poszukaj w necie.

Dziewczyny zapraszamy na fb, linka podała danusia1986 kilka postów wyżej:-)

Gość gość
podnosimy :)

Gość gość
Czy są jakieś nowe mamy z wroclawia ktore chcialyby dolączyc do naszej grupy na facebooku??

Gość gość
zapraszamy :)

Gość gość
zapraszamy mamusie :)

Gość fabryczna
Moj gin prorokowal ze urodze przed Swietami, a tu cisza jak na razie. Brzuch wysoko, nic mi nie dolega, czasem costam zakluje, jestem w pelni sil. Zaczelam 39 tydzien. Ciaza byla z problemami, bylam pewna ze nie donosze, martwilam sie, ze urodze dziecko w skrajnym wczesniactwie, a teraz wszystko jakby nigdy nic. Pozdrawiam Swiatecznie:-)

Gość gość
Witajcie, jeśli był byście zainteresowane sesją w ciąży lub Waszego Najdroższego maleństwa Zapraszam www.zukicreativestudio.pl Wszystkim przyszłym i już obecnym mamą życzę Powodzenia!:)

Gość gość
up up:)