Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poczatek 6miesiaca ciazy ile przytylyscie

Polecane posty

Gość gość

J.w.ja na razie okolo 3,4 kg.nie wiem czy za mali czy ok czy za duzo??

To zależy od jakiej wagi wychodziłaś, czy miałaś nadwagę/niedowagę, a najbardziej zależy to od tego, czy dziecko się rozwija prawidłowo. Jeśli z dzieckiem ok, to nie ma się czym martwić. Takie jest moje zdanie. Ja zaczynam 9. miesiąc i mam na plusie 8 kg, przed ciążą byłam szczupła i teraz też jestem. W 6. miesiącu nie pamiętam niestety ile ważyłam.

Gość gość
ja rowniez jestem w 6 miesiacu i 6 kg na plusie, przed ciaza bylam szczupła

Gość gość
U mnie sytuacja jest bardzo ciekawa, ponieważ przed ciążą byłam kulturystka w kategorii fitness, stale więc ćwiczyłam na siłowni, kiedy natomiast dowiedziałam się o ciąży, zrezygnowałam na jakiś czas z ciężarów, a co za tym poszło w 3 miesiącu ciąży ważyłam 47kg, czyli 4kg mniej niż przed ciążą ;) najprawdopodobniej było to spowodowane utraceniem masy mięśniowej. Teraz jestem w 16 tygodniu, a na wadze jedynie 0,5kg więcej, czyli 47,5kg :) przy moim wzroście (158cm) zakrawa to wręcz na niedowage :p

Gość gość
Wychodzilam od wagi 54,55 mam 169cm jestem szczupla. Ciekawa jestem czy im wieksza waga tym wieksze prawdopodobienstwo rozstepow...

Gość gość
Wzrost-168cm.. Startowałam z wagą 62kg, na początku 6 miesiąca mam 6kg na plusie :) Niby tyje książkowo, ale dziwnie mi z tymi dodatkowymi kilogramami i ciągle mi się wydaje, że dużo przytyłam..

Gość gość
Moja siostra przytula 24 przed ciąża 170cn i 56 kg i zero rozstepow jeden jej wyszedł na biodrze Kolezanka przytyla 8 kg prxed ciaza 167cm 58 kg i przeorana rozstepami tak ze masakra nogi brzuch piersi czerwone wielkie szramy Takze nie ma zasady

Gość gość
ja zaczelam 5 mies i przytylam 2/3 kilo.lekarka powiedziala mi ze malo a ja nie chce duzo tyc.w poprzednich ciazach tylam 18 i 14 kilo.choc mysle ze i tak w tej drugiej polowie najwiecej sie tyje