Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Pi臋tnastolatka

Polecacie oczyszczanie twarzy u kosmetyczki

Polecane posty

Go艣膰 Pi臋tnastolatka

Chodzicie na nie regularnie? Jak efekty? Moja twarz to jaka艣 pora偶ka,ca艂a w pryszczach,w膮grach,nie no mo偶e przesadzam ale na nosie,brodzie oraz czole jest tego paskudztwa pe艂no.Czy po oczyszczaniu twarzy to zniknie (nie bd mia艂a tego w og贸le)? Jak cz臋sto po tym zabiegu bd musia艂a chodzi膰 do kosmetyczki,偶eby to nie powr贸ci艂o ? Co trzy miesi膮ce wystarczy? (mam cer臋 mieszan膮,wra偶liw膮 i jestem nastolatk膮) Po ilu dniach te zaczerwienienie zniknie? Tak si臋 zastanawiam,偶eby si臋 wybra膰 w pi膮tek na te oczyszczanie twarzy,bo dopiero wtedy do szko艂y idziemy we wtorek.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
NIE. Jak chcesz co艣 robi膰 to zabiegi kwasami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
TAK. Ale samo oczyszczanie nie wystarczy. Najlepiej robi膰 oczyszczanie a tydzie艅 p贸藕niej z艂uszczanie. Efekty b臋d膮 ale nie od razu, nie licz, 偶e po jednym razie b臋dziesz mie膰 艂adn膮 buzi臋 i zask贸rniki nie wr贸c膮. Na to potrzeba du偶o czasu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie. Oczyszczanie mechaniczne tylko pobudza wydzielanie 艂oju i tworzenie zask贸rnik贸w i pryszczy. W po艣cie wy偶ej poda艂am ciekawe dla os贸b z takim problemem linki: www.mazidla.com/biblioteka-mazide/279-skora-t usta-opis-i-prawidowa-pielgnacja.html ** www.laboratoriumurody.pl/forum/tradzik-zwycza jny-porcja-teorii ,t1069.html ** www.laboratoriumurody.pl/forum/tradzik-lojoto k-a-dieta ,t1012.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
znam wiele os贸b, kt贸re chodz膮 na oczyszczanie od wielu miesi臋cy i efekty s膮 艣wietne. Dobre oczyszczanie u dobrej kosmetyczki na pewno co艣 pomoze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gdyby te osoby potrafi艂y zadba膰 o sk贸r臋 w odpowiedni spos贸b i chodzi艂y do m膮drych kosmetyczek to by takiego maltretowania sk贸ry w og贸le nie potrzebowa艂y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie zawsze tak jest. Mam znajom膮, kt贸ra mia艂a bardzo g艂臋bokie zanieczyszczenia, dopiero porz膮dne oczyszczanie i chyba kwasy potem jej pomog艂y. Bez przesady, 偶e to maltretowanie sk贸ry, wiadomo, 偶e na oczyszczanie nie powinno si臋 chodzi膰 zbyt cz臋sto.

Udost臋pnij ten post