Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy podczas porodu zdarza sie zrobic kupe pytajnik

Polecane posty

Gość gość

bardzo sie tego obawiam :( czy ktorejs sie tak zdarzyło kobitki?

Gość gość
Niestety ale tak

Gość gość
kupę, siku czy silne wzdęcia. Dlatego nie wiem jak kobiety mogą się zgadzać na obecność partnerów przy porodzie

Gość gość
masakra :o a jak sie weznie przed porodem tabletki przeczyszczające i wyprózni sie do konca to chyba nie powinno byc niespodzianek co? :O

Gość gość
czasami się zdarza, jak lewatywa nie wyczyściła dokładnie mnie się tak zdarzyło przy drugim dziecku, położna była wredna i mi to powiedziała w ten sposób" o, matka ob.sr,ała dziecko" :(

Gość gość
tak a jak schudnąć szybko w krótkim czasie?

Gość gość
przecież nie przewidzisz ile będzie trwał poród, może nie zdążysz zrobić lewatywy, a może poród będzie trwał 20godzin i to normalne, że coś zjesz

Gość gość
ale beznczelna ta połozna :O ja bym odpowiedziala '' a ty teraz to sprzataj, w koncu to twoja robota'' :)

Gość gość
oj jak schudnąć?

Gość gość
nie obżerać się i ćwiczyć

Gość gość
e tam, nie powiedziałam nic, tylko przykro mi się zrobiło i w sumie byłam tym zaskoczona, a jednocześnie tak szczęśliwa z szybkiego urodzenia [ chłopie 4150] :) , że szybko zapomniałam ten nieszczęsny epizod

Gość gość
sorki za takie pytanie ale duzo tej kupy było? dzidziuś sie obrudził? :O ja sie boje bo maz chce byc przy porodzie a jak mi sie zdarzy taka niespodzianka to sie ze wstydu spale :o

Gość gość
jakie znasz ćwiczenia na schudnięcie?

Gość gość
przypuszczam, że to były jakieś resztki po lewatywie a nie cała kupa, bo pogoniło mnie ostro kilka min. przed porodem

Gość Nunynaaa
Żadnej z moich znajomych się to nie przydarzyło- a są to raczej dziewczyny, które by się bez problemu przyznały :) więc pewnie takie sytuacje mają miejsce ale bardzo rzadko

Gość gość
dziecko i tak jest całe "pobrudzone" więc tak czy siak muszą go umyć zanim pokażą

Gość gość
ale macie problem ważne zeby dzidziuś był zdrowy

Gość gość
myślę, że położne z większa kulturą osobistą nie będą mówiły rodzącej o takich sprawach, ta moja była okropna, bo widząc wychodzącą głowkę mojego syna powiedziała " o, łeb jak sklep" syn jak wspomniałam był duży więc i głowę miał dużą

Gość gość
Tylko idiota może zadać takie debilne pytanie[wsciekly Urodziłam dwoje dzieci i nie miałam takiego problemu.Przyzwoita klinika zawsze wykonuje lewatywe kobiecie rodzącej.Pewnie zdarzylo się tej gdy rodzila w stodole:D:D

Gość gość
a by,m nie wytzymała komentarzy takiej połoznej i po porodzie bym sobie z nia niezle pogadała :O kompletny brak kultury . dno i wodorosty

Gość gość
mnie pękła skóra aż do pupy. mąż potem powiedział naszemu przyjacielowi że jestem tam teraz obrzydliwa. także uważaj

Gość gość
lewatywa nie działa od o***tu aż do żołądka, tylko w jelicie, a trawienie odbywa się cały czas mimo, że się nie je.Możliwe jest więc oddanie w niewielkich ilościach stolca.

Gość gość
a czy to prawda ze szczupłe kobiety mają problem z rodzeniem i dziecko nie moze wyjsc? ja jestem bardzo wąska w biodrach :( i ogólnie mała i szczupla

Gość fatima1234567
Nie, to w ogóle nieprawda że chudzinki mają problemy z rodzeniem dzieci. Ja jestem pielęgniarką i zauważyłam wrecz odwrotną zaleznosc - te chudziny rodzą strasznie szybko

Gość gość
urodziłam dwoje dzieci i przy żadnym nie miałam lewatywy robionej , ale przy żadnym porodzie kupy nie było.

Gość gość
up

Gość gość
upup

Gość gość
trzeba mieć we łbie nasrane, żeby męża brac do porodu. A potem się dziwią, że mąż je zdradza, bo żona już nie podnieca...

Gość gość
Jak mowicie o poloznej, ktora nie za fajnie powiedziala to co myslala to nie wiem co powiedziec. Wspolczuje tym z maja taka polozna. Chcialabym byc polozna. Dobra i mila dla wszystkich. :)

O jakim brudzeniu dziecka wy mówicie? srasz od skurczy zanim urodzisz. dziecko wychodzi pochwa, a nie o***tem. Chyba, ze wym jesteście jakimiś mutantami. Normalna położna natychmiast dyskretnie usuwa stolec. w wielu miejscach kobiety mogą iść pod prysznic. Raz, że je trochę odpręży, dwa, że mogą się podmyć. a tak na marginesie. jak któraś zapłaci za znieczulenie, a potem będzie miała cesarkę, to ma prawo zażądać zwrotu kasy za znieczulenie. Przy cesarce należy się darmowo.