Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aggaxx

skierowanie na cesarke do 2 szpitali

Polecane posty

Gość Aggaxx

Witam, Mam prowadzoną ciążę przez 2 lakarzy (niezależnie od siebie). Jest to ciąża po invitro i miałam na początku krwawienia więc chciałam mieć niezależne konsultacje. I teraz przy końcówce okazało się, że dostałam skierowania na cesarskie cięcie od 2 lekarzy fo różnych szpitali. czy jest to jakiś problem, czy po prostu mogę wybrać szpital?

Gość gość
wybirz szpital i zglos u lek. od ktorego skierowania nie wiezmiesz ze wybralas inny szpital ,

Gość Agaxxxx
ale ja mam już dwa skierowania.....

Gość gość
a z jakiego powodu cc? Z ciekawości pytam, bo słyszałam, że po IV ot tak daja skierowania, bo niby ciaza zagrozona :D Dla mnie to śmiech na sali. Wszyscy mówią, że to takie same dzieci, niczym się nie różnią a tu jednak takie rzeczy się słyszy...

Gość gość
Dzieci takie same jak inne, ale jednak ciaza jest inna, poczytaj sobie o in vitro jesli jeszcze nie wiesz to zrozumiesz na czym polega innosc tej ciazy i dlaczego jest zagrozona.

Gość gość
k***a mać! Nie dość, ze bachory z probówek refundują, to jeszcze państwo ma im cięcia fundowac? Chory kraj!

Gość Aggaxx
invitro nie jest wskazaniem tylko położenie pośladkowe... zastanawiam się tylko czy to jest jakiś problem ze mam dwa skierowania do różnych szpitali?

Gość gość
Zacznę od tego, że jestem agnostykiem i z kościołem nie mam wiele wspólnego. Jednocześnie uważam, że dzieci in vitro nie są takie same. Posłuchajcie co o tym mówią genetycy. Tak na prawdę jeszcze g***o wiemy o konsekwencjach in vitro.