Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Te angielskie świnie zwane lekarzami

Polecane posty

Gość gość

Jak mogę załatwić tych s*******i którzy zle zdiagnozowali moje dziecko i dzięki nim miałam na karku social servis? Chce im dać tak popalić ze ich tamwszystkich szlag jasny trafi i krew nagła zaleje

Gość gość
Up

Gość gość
A co zdiagnozowali u Twojego dziecka?

Gość gość
napisz najpierw complain do gp surgery, i jak cie stac na zalozenie sprawy w sadzie to im zaloz, nic innego zrobic sie nie da, jeszcze mozesz ich obsmarowac na internecie tam gdzie sa reviews, i chyba wszystko, zaloze sie ze lekarz pewnie jakis ciapaty:P

Gość gość
Zdiagnozował poparzenie czy tez oparzenie a okazało sie ze to liszaj którego corka przyniosła z przedszkola. Żaden ciapaty. Mądry Anglik.

Gość gość
Masakra, a nawet jeśli Twoje dziecko było poparzone to przecież się zdarza, nie rozumiem dlaczego masz teraz social service na głowie? Angielscy lekarze są tępi a zwłaszcza lekarze gp, oni wszystkiego szukają w internecie bo o niczym nie mają pojęcia, według mnie lepszym lekarzem jest dr google bo przynajmniej sama lepiej zdiagnozujesz co dolega dziecku. jesli pamietasz nazwisko tego lekarza też radzę złożyć skargę na niego i więcej razy nie umawiać wizyt z nim, pozdrawiam

Gość gość
Miało być było by poparzone, sorry