Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przyjaciółki na seks

Polecane posty

Gość gość

hej, ostatnio umówiłam sie z przyjaciółką na seks. Jestem bardzo podekscytowana, ona też. Zawsze mi się podobała i chciałam spróbować, tylko teraz mam wątpliwości czy to nie zmieni naszej relacji.Ja jestem mężatką, z mężem się średnio układa, seksu nie ma wcale...jej facet wyjechał za granice na dłużej i tak z potrzeby zaczęłyśmy rozmawiać, ze możemy sobie ulżyć:) pewnie będzie więcej śmiechu na początku, ale kupimy sobie winko na rozluźnienie i jakoś pójdzie.

Gość gość
spoczko, z przyjaciołką to nie zdrada:D

Gość gość
wyjadam ryż z pomidorufki🖐️

Ja ostatnio miałam fajny wieczór z przyjaciółką :) Popijałyśmy drinki, bawiłyśmy się sobą w końcu wylądowałyśmy w łóżku :) Było nieziemsko, a jeśli chodzi czy coś się zmieniło? Nic :) Oprócz tego że swobodniej czujemy się w swoim towarzystwie :)

Gość gość
no to nie mogę się doczekać, nie myślałam że kiedykolwiek mnie spotka coś takiego, że będę czuła podniecenie na myśl o seksie z kobietą:)

Jak już raz spróbujesz to się nie powstrzymasz :) Kocham mężczyzn, seks z nimi ale seks z kobietą ma coś w sobie z delikatności, namiętności :)

Gość gość
:) boje się tylko że tak się rozsmakuję, że mąż już całkiem pójdzie w odstawkę:D no ale chyba by się nie obraził, w końcu lepiej z przyjaciółką niż z jakimś fagasem. Żartuję sobie oczywiście.

Gość gość
raczej nie przejdzie:) kurcze umówiłyśmy się na piątek dopiero, a ja już myślę jak będzie. Chyba się nie doczekam:P Ciekawa jestem czy wiele kobietek tutaj co próbowały, czy tylko Ty Anastlle:)?

szkoda, ze to umowione, fajniej jest gdy samo tak wyjdzie.. po tym winku chocby :P