kurczaczek147 0 Napisano Listopad 4, 2013 Mam 17 lat. 2 miesiące temu miałam wywoływaną miesiączkę tabletkami(nie pamiętam nazwy) i miałam 2 razy. Teraz myślałam że będzie ona pojawiać sie samoistnie ale już 2 tydzień nic... Dzień przed okresem(który niby wtedy powinien sie pojawić) jest mozliwość że współżyłam czego nie jestem pewna -.- i nie wiem czy brak tej miesiączki moze byc spowodowany tym że jestem w ciąży czy po prostu musze isć snów do ginekologa po tabletki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kurczaczek147 0 Napisano Listopad 4, 2013 Dodam jeszcze że tylko wtedy mogłam zajść w ciąże (o ile do czegoś doszło) więc nie wiem gdzie jest przyczyna braku miesiaczki wyczytałam gdzieś żeby spróbować czarnej malwy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2013 Skoro sama nie wiesz czy się r*****aś czy nie, czy z zabezpieczeniem czy bez, to skąd my mamy wiedzieć czy możesz być w ciąży. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kurczaczek147 0 Napisano Listopad 4, 2013 a czy tak szybko od prawdopodobnego zapłodnienia mogło dojść do zatrzymania miesiączki ? czy jej brak moze byc spowodowany czymś innym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2013 kup test ciążowy jak nic idź do lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2013 O Marko! Brak słów po prostu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Malutkaa1234213 Napisano Listopad 4, 2013 Witam. Mam pytanie bardzo pilne. Brałam od paru miesięcy tabletki, uprawiałam seks ze swoim chłopakiem. Po tygodniu od ostatniego stosunku musiałam odstawić tabletki w połowie opakowania . Miałam krwawienie, minął miesiąc nie uprawiałam seksu przez ten czas i okres spóźnia mi się już 8 dni czym mam czym się obawiać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2013 Nie. Co to związek - obawiać się czymś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2013 sprawdz testem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach