Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jutro wizyta a ja się nie ogolę

Polecane posty

Gość gość

I co tu robić teraz? Zwyczajnie nie da rady bo brzuch wszystko zasłania. Z lusterkiem próbowałam ale też mi nie idzie. Pójdę taka nieogolona?

Gość gość
na randkę idziesz? długo na niego czekałaś?

Gość gość
No pójdziesz. Nie takie dzikie bobry twój lekarz już widział :)

Gość gość
Dzikiego nie mam bo tydzień temu jeszcze walczyłam przy pomocy maszynki i lusterka ale bałam się ze mi transfuzja będzie groziła tyle krwi popłynęło. A dziś nie da się już. Brzuch wywalony i zupełnie nieporadna się stałam.

Gość gość
niech Ci mąż ogoli

Gość gość
ja do końca ciąży leciałam na czuja...

Gość gość
tez lecialam na czuja:D, jezeli nie boisz sie zyletka, to wez maszynke elektryczna przynajmniej bedzie praktycznie ogolona;)

Boki kremem na ślepo, a nożyczkami też na czuja. Wyżej doopy nie podskoczysz, życie ;)

Gość gość
Ja golilam " po palcu " nie wiem jak wygladal efekt koncowy ale lekarz nigdy nie mial dziwnej miny jak zagladal ;)

Gość gość
Mąż wróci w czwartek. Na czuja? Chciałam sobie dziś paznokcie u nóg obciąż i efekt taki ze siedziałam w wannie pełnej krwi bo nie wiem jak to się stało ze z całym impetem wbiłam sobie nożyczki w stopę. Co za bandzioch.

Gość gość
hehe oj jak ja sobie przypomnę jaką gimnastykę robiłam żeby się ogolic, to tylko się cieszyc ze mnie nikt nie widział:)) siedziałąm okrakiem nad lusterkiem i tez na czuja jechałam maszynka. próbowałam brzuch zarzucić na plecy ale nic z tego heheh

Gość gość
ja juz tez nie dam rady. a wiecie jaki cyrk byl ostatnim razem jak poszlam na wizyte? ogolilam sie na szybko, zawsze uzywam zelu ochronnego do okolic intymnych wiec zaaplikowalam i pedem na wizyte. sciagam majtki a tam krew! i mowie do doktorki ze krwawie! a ona zebym ja lozko szybko sie kladla. i sprawdza i mowi ze chyba nie, ze nic na to nie wskaxuje. a ja jej majtki pokazuje a ona ze faktycznie jest krew ale ze chyba z kad inad bo nie z pochwy. i sprawdzala to tyle razy bo jej nie dowierzalam:p w konvu mowie ze moze od golenia bo sobie przypomnialam, ona mowi ze pewnie tak, ta krew sie z tym zelem tak rozvienczyla ze jej bylp duzo heh wygladalo jak zaczynajacy sie okres. a ze mam ciemna karnacke a przy ciazy intmne miejsca dodatkowo przyciemnialy to nie bylo widac zaciecia. w domu z latarks zalazlam zaciecie. doktorka mi wtedy powiedziala zebym sie nie golila bo po co jak nie siegam

Gość gość
kazdy normalny ginekolog wyraznie wam odpowie, jesli zapytacie, ze golenie jest niehigieniczne , czesto powoduje infekcje, podraznienia, bakterie latwiej wnikaja. Golic sie nalezy tylko do porodu lub do operacji ginekologicznych

Gość gość
04.11.13 [zgłoś do usunięcia] gość kazdy normalny ginekolog wyraznie wam odpowie, jesli zapytacie, ze golenie jest niehigieniczne , czesto powoduje infekcje, podraznienia, bakterie latwiej wnikaja. Golic sie nalezy tylko do porodu lub do operacji ginekologicznych współczuje facetowi... włosy między zębami bleh

Gość gość
Ja jakimś cudem dawałam radę do konca :-) trochę gimnastyki było ale bez większych wygibasów.

Gość gość
a mi goli partner, na poczatku troszke sie bal ale teraz smiga jak kubica :) paznokcie u stop tez tylko on mi obcina i maluje.. rozumie ze mi ciezko a dla niego przeciez to nie problem

Gość gość
ja do konca golilam sie sama, na czuja, mam pieprzyk w okolicach intymnych, ktory omijalam, nie chcialam ryzykowac, wiec idealnie gladka nie bylam, juz nie tyle o wizyty u gina chodzilo czy wlasne samopoczucie, ale naczytalam sie jak polozne gola przed porodem i wolalam tego uniknac :)

Gość gość
no fakt, leze teraz w szpitalu i dziewczyna z pokoju miala robiona zaszywke czy cos i rano przyszla pielegniarka i taka najtansza jednorazowka na sucho raz raz poleciala.. brrr.. do tej pory jak sobie przypomne ten dzwiek to mi ciary ida po plecach

Gość gość
ja mialam wielki brzuchol i golilam sie na każdą wizyte... w 9 miesiącu dzien przed wizytą u lekarza goliłam sie z lusterkiem, wzielam prysznic umylam głowę i sie połzyłam, po 5 min dzwoni tel. ja wstaje po telefon a tu wody po nogach mi ciekną....:)

Gość gość
to sie nazywa wyczucie czasu ale ja tez tak mialam ze akurat tego wieczoru umylam wlosy ogolilam wszystko partner ogolil mi pipke a w nocy poczulam skurcze i do szpitala