Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gooooosc

zwiekszona potliwosc mimo codziennego mycia

Polecane posty

Gość gooooosc

Witam. Od ostatniego czasu mecze sie z dosc....nieprzyjemnym problemem :/ Strasznie sie pocę,mimo codziennego prysznica,używania dezodorantu, zakladania kazdego dnia swieżych i pachnacych ubran...nie wiem co jest. Kiedyś nie mylam sie tak czesto,jedna kapiel w tygodniu.....teraz jak o tym pomysle,to wrecz nie wierze. Ale nie pocilam sie wtedy tak jak teraz! To jest dziwne. Non stopem mam wrazenie,ze inni mnie czują ,strasznie mi wstyd. Nawet to nie jest wrazenie,bo sama siebie czuje. Mam 16 lat-1 klasa liceum. Przychodze do szkoly i jest mi tak gorąco jakbym maraton przebiegła. Szlag mnie juz trafia,bo boje sie,ze jeszcze ktos sobie o mnie cos zlego pomysli,jak ja naprawde dbam o higiene! Co moze byc tego przyczyna? :( Wszystko zaczelo sie dziac od tych codziennych prysznicow.

Gość gość
co za p*****ly :O czestotliwosc mycia nie ma nic do potliwosci. dojrzewasz, wtedy bardzo czesto sie poci wiecej. a jakci ciagle goraco to sie nie ubieraj tak cieplo. nie zresz zadnych lekow odchudzajacych?

Gość gość
nadpotliwosc moze byc wynikiem stersu....teraz jak o tym myslisz napedzasz sie i to sa efekty!

Gość gość
Nadpotliwość to efek nieprawidłowej diety, zbyt duża ilość produktów zwierzęcych w diecie.

Gość gość
to goraco które odczuwasz to wynik tego ze organizm próbuje sie pozbyc toksyn z organizmu, a pozbywa sie ich wraz z potem. Zmien diete na jakis czas na warzywno-owocowa, pij herbatki ziołowe, swieze soki i obserwuj ciało.