Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MMMMaaaattttrrrrriiiiixxxxx

Matrix Total Results Repair Eliksir

Polecane posty

Gość MMMMaaaattttrrrrriiiiixxxxx

Czy miał ktoś przyjemnosc uzywac tego specyfiku? Ostatnio zamowilam taki przez internet ale ma dziwna konsystencje i zasnawiam sie czy mnie ktos nie zrobil na szaro ... Konsystencja nie jest gesta , raczej plynna i mimo ze prepareat ma pompke z miarka (wydawaloby sie ze sam odmierza dawke-np wystarczy nacisnac dwa lub trzy razy) to musze naciskac dobre 5-6 razy bo wogole nie czuc roznicy na wlosach. Czytalam opinie i wiekszosc z posiadaczek mowi ze po eliksirze ich wlosy sa bardziej miekkie, u mnie natomiast odwrotnie, wlosy sa wciaz przesuszone i ciezko je rozczesac. Moze rezultaty zobacze po dluzszym czasie stosowania?? (mam juz ta butelke od 2-3 tygodni). Prosze podzielcie sie swoimi opiniami na temat tego produktu. Jesli okaze sie ze ktos mnie nabral i wyciagnal kase za rozcienczony preparat to przynajmniej nie zrobie tego bledu ponownie :) Z gory dzienx

Gość gość
Nawet jakbyś kupiła oryginał to to by były pieniądze w błoto, to coś to same, na dłuższą metę i źle stosowane szkodzące włosom, silikony.

Gość gość
nie jest rozcienczony, taki jest oryginal, recenzje ma dobre.

Gość gość
jak cos ma takie combo w nazwie, to nie ma c***a zeby nie dzialalo!

Gość gość
hahaha, no racja, nazwa dluzsza byc juz nie mogla :D ale ten eliksir po jakim czasie zaczyna dzialac i widac efekty? wie ktos?

Gość gość
z tego co pisza powinien juz po 2-3 razach dzialac.

Gość gość
On i po razie zadziała, obklei włosy na amen. Tyle, że to nie będzie znaczyło, że włosy są zdrowsze czy naprawione, przeciwnie.

Gość gość
a ja znalazłam skład: www.beautybay.com/haircare/matrix/totalresultsrepairbreakfixleaveinelixir/ z silikonów jest dość łatwo zmywalny. więc nie tak straszny choć i tak nic poza efektem typu fotoszop nie robiący, amodimethicone (na stronie źle napisany), ale tak w ogóle to to się składa głównie z .... wody :D skąd wiadomo? ano, środek konserwujący, będący na drugim miejscu w składzie, jest dozwolony w ilości do 1%. Czyli powiedzmy w tym czymś jest 0,5% konserwantu, 99% wody i pół procent silikonu, zapachu... albo się ktoś rąbnął przepisując skład, albo to jest rzeczywiście jakiś ogromny przekręt...

Gość AutorkaMatrixx
Dzieki za linka :) Poczytalam sobie i nie wiem czy kupie ta serie ponownie.. Zero efektow na moich wlosach