Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamany1993

Chyba wpadłem z moja dziewczyna pomocy

Polecane posty

Gość Załamany1993

Witam mam problem bo wczoraj kochałem sie z moja kobieta i szczytowałem w niej a teraz boje sie ze zostane ojcem... czy jak ona wypłukała mają sperne z wiecie czego to nie zajdzie . proszę ratyjcie

Gość gość
To nic nie dali.macie 72godz.sa tabletki ktore wypisze wam ginekolog

Gość mezatka29
idźcie do ginekologa, niech wam przepisze tabletki "po". Macie czas do 72h, aby ją zażyc, ale im wcześniej tym lepiej, ponieważ jej skutecznośc maleje z godziny na godzinę.

Gość pfffffffffff
wyplukala??, kochalem sie??? jakies jeszcze rewelacje?? boooooszeee za co idz do ksiedz proboszcza on ci poradzi debilizm niby wyzwolonych malolatow siega dna rowu marianskiego mozesz byc pewny zaszla, debilizm jest cehca dominujaca, bedziecie mieli czworaczki sperme masz zdrowa ............nie no k***a za co?? wyzwolone pokolenie??? banda imbecyli i analfabetow

Gość beata855
Wzięcie prysznica nie jest skuteczną metodą antykoncepcji, gdyż niemożliwym jest tak dokładne wypłukanie spermy z pochwy, aby zapobiec dotarciu pojedynczych plemników do komórki jajowej i jej zapłodnieniu. Wejdź na stronę wpadka.pl i poszukaj ginekologa, który przepisze Twojej dziewczynie tabletkę

Gość gość
bierzesz sie za p........ie a nie masz zielonego pojecia ,pisac nie bardzo potrafisz ,a z czytaniem to tez chyba nie jest lepiej....

no coz, byc moze bedziesz mial okazje wziac na siebie konsekwencje tego co robisz w zyciu :) nie ma do tego pomocy online, to po prostu lekcja zycia i jesli bedziecie mieli dziecko, to dobrze byloby gdybyscie ja poprawnie zdali. powodzenia :)