Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY TO MOŻE BYĆ CIĄŻA pilne pytanie

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Może zaczne od tego że nie mam okresu. Ostatni raz go mialam 29 wrzesnia. Zrobilam 3 testy, jeden wykrywalny od 10 i 2 od 25. Na tych od 25 nic nie wyszlo. Lecz na tym 10 bladziutką kreseczkę w T. Kolezanka ktora aktualnie jest w 13 tc pytala czy mam jakies dolegliwosci ktore wczesniej nie mialy miescja. Odpowiedzialam ze jestem senna, w******m sie na wszystko oraz nieczęste nudności. Radzila mi mierzyc temperaturę w pochwie. W południe mialam 37,1 a przed chwila 37,4. Czy mogę być w ciąży?

Gość gość
mozesz,ale my lekarzami nie jestesmy wiec........idz sie ZBADAJ .

Gość gość
zbadaj krew i bedziesz wiedziec

Gość gość
idź do ginekologa albo na badanie krwi. Nie jesteśmy wrózkami

Gość gość
wyślij mi kuźwa swoją macicę to zrobię sekcję a potem Ci powiem :o Bo sorry ale nie wyjdę z monitora i nie zajrzę do Twojej ci py. ALe mam nadzieję, że jest równie pusta co twoja czaszka, bo nie potrzebne więcej kretynek na świecie

Gość gość
i czego taka malpa z 21.31 tu lezie

Gość gość
bo już rzygać mi się chcę jak widzę kolejną debilkę która opisuje że ma w ci pie 37,7 stopni i czy to znaczy, że jest w ciaży :o Trzeba być ciężką debilką żeby uważać, że ludzie znają odpowiedź na takie pytanie. Lekarz po takich objawach by nie mógł stwierdzić czy jest w ciąży czy ma jakiś problem więc skąd pomysł żeby pytać o to na forum? Jedyną pewną metodą określenia ciąży jest wizyta u ginekologa i zrobienie testów! Jak ktoś chce się rozmnażać nie wiedząc takich rzeczy to współczuje jego dzieciom!

Gość gość
przepraszam z 23.31

Gość gość
rozumiem ale nie mieszajcie jej z blotem,moze to byl temat tabu w domu...

Gość gość
temat tabu w domu? To niech się doedukuje ZANIM zacznie uprawiać seks! Nie cierpię takich wymówek. Używają ich tępę 17latki, które mówią, że w domu był temat tabu, chłopak poweidział, że zdąży wyciągnąć a ja jestem za młoda na dziecko! Jak się chce roochać to się najpierw trzeba dowiedzieć co i jak 🖐️

Gość gość
no tak ale nie wszyscy sa tacy oswieceni od 10tego roku zycia...i to nie wina tych dzieci!

Gość gość
Cisniecie ja a sami gòwno wiecie

Gość gość
frustratka ma rację,głupie pytanie czy jest a co siedzimy w jej pochwie ze widzimy zagniezdzony zarodek,czy my jestesmy przepowiednią,jasnowidzami a może specjalistami ginekologami?????głupio pyta to ma głupie odp:D temperature ma w cipce a ja mam teraz 37,8 bo bierze mnie przeziebienie:D

Gość gość
moze to i wkurzajace w dzisiejszych czasach ale ona szuka pomocy i nie ma zlych intencji i mysle ze najlepsza porada to isc do lekarza