Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

a Ja co wieczór na tej kafeteriI

Polecane posty

Gość gość

nie mogę spać w nocy i codziennie czytam i pisze i czytam i pisze i tak ciągle.pewnie takich mamusiek ciężarnych JAk Ja jest tu dużo :D

Gość gość
No ja mam to samo co Ty :) Mam 5-miesięczną córkę, i zamiast spać bo wiadomo - dziecko. To ja siedzę na kafe :D. A rano jak Zombie będe wyglądać :D.

Gość aninamina
No widzisz,ty już chociaż urodziłas a Ja jestem jeszcze przed porodem :D w dzień spie a w nocy chodzę,ot głupiego robota

Gość gość
To wyśpij się póki możesz, bo potem skończysz ...tak jak JA :D. JA wiecznie niewyspana, z wyboru ;)

Gość aninamina
właśnie każdy mi mówi zebym spała ile tylko mogę ale cóż zrobić Jak problem w tyM,że właśnie nie bardzo mogę :D chce ale się nie da

Gość gość
Wiem, wiem... Jakbym o sobie czytała :D. Co jak co, jak położę się o 23:00 to i tak nie zasnę, kręcę się z boku na bok tak do 2:00 w nocy, więc zajmuję się czymś innym, a rano i tak siłą rzeczy muszę wstać do dziecka, i chodzę niewyspana, i tak w kółko. Po prostu nie zasnę i tak wcześniej.

Gość aninamina
też przeważnie chodzę spać o 2! :) śmieszny zbieg okoliczności :) Ja już się nie mogę doczekać aż będe chodzic padnięta od tego Wstawania do dziecka :)

Gość gość
zaraz cię nawyzywają od tych co zamiast tyrać siedzą na l -4

Gość aninamina
racja. Można się tu spotkać z mega zawiscia ze strony niektórych bab.z chęcią bym pracowała ale ciąża zagrożona... I tak leze plackiem od 31tygodnia ale czego się nie robi z miłości do dziecka