Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyglądam jak frajerzy z tych seriali typu dlaczego ja czy to trudne sprawy

Polecane posty

Gość gość

Mama wciskala mi przez tyle lat ze jestem przystojny. W rzeczywistości jestem taką łajzą. Mam 180cm wzrostu i tylko 60kg. Nie potrafię przytyć do tego mam ogromny noc i paskudna twarz. Mam takie malutkie usta i mega wysunieta brodę. To jest straszne. Dlaczego niektórzy są mega przystojni , do tego mają niesamowite zdolności a ja nie mam nic? Nawet głos mam przecietny.

Gość gość
Jesteś lamą, przyzwyczaj się do tego.

Gość gość
Matki to ogólnie są... moja też wielu moich wad nie widziała mimo iż ludzie jej mówili!!! udawała że wszystko ok, najlepsze jest to że są to wady które szło wyleczyć za młodu, teraz jest o wiele gorzej...

Gość gość
A co matka ma ci prosto w oczy powiedziec zes brzydal to ostatnia rzecz jaka zrobi ! Ona o tym wie ale nie bedzie ci dokopywac bo lezacego sie nie kopie ! Nie zalamuj sie to nie twoja wina ze tak wygladzsz taki juz sie urodziles !

Gość gość
Tylko że u mnie są to wady które szło spokojnie wyleczyć i było by ok, a moja matka mówiła że nie wszyscy są w formę lani i powiedziała mi wprost że przystojny to ja nie jestem... a że mi przez to życie uczuciowe praktycznie w gruzach leży to już ją nie obchodziło!!! Matki są różne moim zdaniem moja postąpiła bardzo nie w porządku olewając sprawę mojego wyglądu :( tym bardziej że biedna nie była...

Gość gość
Mój syn mógłby nosem gasić świeczki w kościele :P ale nie mówie mu tego, chwale inne jego zalety, trzeba budowac pewnośc siebie młodego czlowieka a nie wpędzac go w kompleksy. Matce i tak jest przykro, ze ma szpetnego syna, nie potrzebne jej Twoje żale :P

Gość gość
Nos się da zoperować!!! co za problem? dlaczego z nim nie porozmawiasz i nie starasz się przekonać, Ty może widzisz inne zalety a kobiety go skreślą na starcie... lepiej nie robić NIC, myślisz że on nie wie że jest brzydki? KAŻDY brzydal to wie...

Gość gość
nieważne, jak wyglądasz. Nawet brzydal ma powodzenie,jeśli ma ciekawą osobowość. pracuj nad nia

Gość gość
Matce i tak jest przykro, ze ma szpetnego syna, nie potrzebne jej Twoje żale . Takie wlasnie sa kobiety jeszcze pretensje ze brzydkie dziecko urodzila !

Gość gość
mój syn ma 5 lat, o jakiej operacji mówisz :D jak będzie miał w przyszłości z tym problem napewno nie odmówie mu pomocy i wyloze kase na operacje. Teraz to rezolutny chłopaczek o slicznych dużych oczach i pelnych ustach, wzrotem przewyższa swoich równiesników, bedzie chłop jak dąb :) poczekamy az będzie starszy może nos się wtedy wyrówna i nie będzie takiej dysproporcji ;)

Gość gość
Takie wlasnie sa kobiety jeszcze pretensje ze brzydkie dziecko urodzila ! Jakie pretencje :D poprostu może byc człowiekowi przykro, że jego dziecko cierpi. Nie doszukuj sie czegos co nie zostało powiedziane :P

Gość gość
5 lat to pewnie że za mało żeby coś sądzić myślałem że ma z 20 :)