Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANETA Z TORUNIA

SEKS W TRÓJKĄCIE KTOŚ BYŁ

Polecane posty

Gość ANETA Z TORUNIA

jestem w stałym związku, nie chcę go zdradzać, bo go kocham i też nie chce go zostawiać, bo jesteśmy małżeństwem. po prostu potrzebujemy oboje urozmaicenia. czy taki seks jest bezpieczny dla związku?

Gość gość
raczej z mężem nie kombinuj bo rozwalicie związek. Jak masz taką fantazję to zrób to na boku

Gość gość wojtek
ja mysle ze powinniscie sprobowac seksu w trojkacie, wszystko jest dla ludzi, inaczej nuda wejdzie w wasze zycie

Gość gosc23
Nie ma to jak czuć w sobie jednocześnie dwa penisy :-)

Gość gość
kiedyś w pociągu z kolegą poznaliśmy taką fajną studentkę medycyny z Łodzi. Po dwóch godzinach jazdy bzykali się w przedziale. Oczywiscie pozostała czwórka udała że śpi

Gość gość
ja miałem najgorzej bo jak na nim siedziała to stukała mnie kolanem w nogę. Potem przyszedł konduktor i wszystkń zepsuł

Gość gość
jak już stała w Łodzi na peronie to pytam czy we dwóch mamy wysiąść. Radośnie kiwneła głową. W ostatniej chwili wysiedliśmy

Gość gość
po drodze zrobiliśmy zaopatrzenie. Potem u niej prysznic. No i zię zaczeło. Świetna dziewczyna. Przez dzień i noc nawet się nieubieraliśmy a przetarliśmy chyba wszystkie kąty. Dwa razy jeszcze do niej jezdziliśmy

Gość gość
ta blondyneczka miała tak ciasną cipkę że jak by przez obrączkę ją popychał. Miałem potem wiele kobiet w różnym wiek,ale żadna nie była tak ciasna

Gość gość wojtek
moze miala nascie lat

Gość gość
miała 21 lat

Gość gość wojtek
to mloda suka

Gość gość
no my też starzy nie byliśmy. 26 lat

Gość gość
potem jeszcze we dwóch taką 19stoletnią sąsiadkę. W sumie nawet nieźle było. Ale tamtą pamiętam do dziś i mile wspominam. Fajna dziewczyna była.

Gość gość
co za świnie...

Gość gościówka 26
Lepiej skupcie się na sferze ducha, to lepiej wyjdziecie na tym:P

Gość gość
Spróbowaliśmy właśnie żeby urozmaić, a to był początek końca. NIE POLECAM.

Gość ANETA Z TORUNIA
nie nie wiem, czy te wasze opowieści są prawdziwe, czy to wasza fantazja jest - nie byłam i nie widziałam. faktem jest to, że my już wszytko przerobiliśmy w seksie i brakuje nam pomysłów na urozmaicenie, a sztuczny penis to nie to samo...chyba więc szczerze, ktoś z was był? jeśli dwie strony się zgadzają to nikt nie zdradza, a to tylko zabawa, dobrze mówie ?

Gość gość
tak się składa że spać już od godziny nie mogę więc zajrzałem. I tak się składa że wczoraj te zdarzenia to ja pisałem. Zaręczam że te opowiesci to nie fantazja,a najzupełniej prawdziwa.

Gość ANETA Z TORUNIA
jasne i jakoś dalej sam jesteś, więc na dobre ci to nie wyszło i teraz wspomnieniami tylko żyjesz - dzięki bardzo :-p

Gość gość
nie kochana.nie jestem sam. Kupę lat jestem żonaty,dzieciaty. Wtedy też byłem żonaty

Gość gość
teraz możesz mnie nazwać jak chcesz. Pomyśl tylko że życie przed tobą i możesz się znaleźć w różnych sytuacjach

Gość ANETA Z TORUNIA
tak - tylko różnica w tym, że ty zdradziłeś żonę, a my nie chcemy siebie zdradzać! gdzie masz sumienie!

Gość gość
jesteście małżeństwem? Ile?

Gość ANETA Z TORUNIA
od 12 lat małżeństwem, więc nie w głowach nam zdrady.

Gość gość
a to sorki. Myślałem że jakiś rok.

Gość gość
apetyt rośnie w miarę jedzenia to sie nazywa zdrada kontrolowana i jak byś go kochała to byś nie szukała innych wrażeń

Gość zołzaStara
jak nie chcesz go zdradzać, to dalczego pytasz o sex w trójkącie? On ma posuwać druga dziewczynę? A Ty ja przelizesz? Bo nie wiem. Ja na starość chyba dewocieję, bo coraz mniej mi się to podoba. Na portalu erotycznym widzę wyzwolone filmiki, gdzie kobieta zabawia się z trzema. Jeden ją bierze z tyłu i okłada klapsami (pewnie jej się to podoba) dwóch z przodu nadstawia lizaki do polizania. Jeden z nich szarpie ją za włosy a ten z tyłu za cały łeb, żeby energiczniej połykała lizaka. Ja pie​rdolę, jaki trzeba mieć charakter, żeby tak dawać sobą pomiatać nawet dla suuuper orgazmu.

Gość gość
myślę że autorce potrzeba ostrego rżnięcia przez conajmniej trzech. Takiego żeby jej nawet z uszu sperma leciała