Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czym różni się

Polecane posty

Gość gość

normalna kobieta od księżniczki. Bo mam wrażenie że większość moich znajomych są tymi drugimi a i tak mają większe powodzenie więcej szczęścia niż ja w znalezieniu kogoś

Gość gość
ja nie wiem od czego to zalezy ale to jest dobre pytanie. Większość osób ma ten sam problem także można o tym porozmawiac.

Gość gość
ja się np rzadko maluje ubieram się raczej skromnie ale ładnie. Wiem że niektórym się podobam. Nie flirtuje z każdym i nie wyciągam pieniędzy ani od kolegów ani od faceta z którym jestem. Można ze mną porozmawiać na wiele tematów nie tylko makijaż i moja osoba...

Gość gość
ja tez skromnie się maluje i ubieram. Nawet nie wiem gdzie mogłabym kogoś poznać :(

Gość gość
a zachowanie bo czasem to o wygląd nawet nie chodzi

Gość gość
jestem nieśmiała. Dlatego tu jestem proszę o radę.

Gość gość
książniczka to taka, która myśli, że wszystko jej się należy, że jest darem od Stwórcy, nie zwraca na nikogo uwagi, każdego dystansuje, wmawia sobie, że jest nieśmiała, jest próżna, z regóły rzadko się stara, myśli że wszyscy dookoła o nią zabiegają, nigdy nie inicjuje sama kontaktu, nie widzi nic poza czubkiem własego nosa, udaje zabawną, ingoruje otoczenie i zwykle jest tempa. Znajomi przyjaźnią się z nią z dwóch powodów: 1. czują się w jej otoczeniu wartościowsi, 2. mają się z kogo nabijać. Normalna kobieta jest odwrotnością książniczki, a mężczyźni, jeżeli mają wybór i poukładane w głowie, zawsze wybierają normalne kobiety na matki wspólnych dzieci.

Gość gość
o i odpowiedź mamy powyżej. Dziękuje bardzo ;)

Gość gość
Dziewczyny poprawiły sobie samopoczucie;).

Gość gość
do gościa z 12:24, ja myślę, że piszesz o sobie co to w ogóle za określenia?"księżniczka", "normalna"? czyta się jakieś książki bez wartości. radzę poczytać inne, może oczyszczą z tych badziewi twój umysł

Gość Ależ Milordzie
kobiety należy traktować jak księżniczki przy zachowaniu należytej wzajemności ...:)

Gość gość
Bardzo dobra definicja księżniczki tego kolegi wyżej. Dodałbym jeszcze przerośnięte ego.

Gość fhgrhg
Zawsze trzeba szukac zlotego srodka - nie byc nadeta, ale tez nie dawac sobie wejsc na glowe i szanowac sie.