Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A takie tam

Kuzyn i jego żona

Polecane posty

Gość A takie tam

Witam. Mam kuzyna, który od 1,5 roku pracuje w Anglii młody chłopak i pieniądze które przesyła jego żona prze...sza na ciuchy dla siebie i paliwo. Mieszka z dzieckiem u swojej teściowej w ich sypialni. Nic nie gotuje jak jej teściowa z teściem jest w pracy tylko noga na nogę i tv. dziecku jakąś tam zupinę ugotuje. Dziecko ma 2 lata , fajna dziewczynka, zdziera ciuchy po swoich kuzynach bo mamusia na sobie nie oszczędza, zimą w kurtce wiatrem podszytej chodzi. Serki może i je ale nie wszystkie bo mamusia jej nie pozwala się ubrudzić bo nie spierze (jagodowy). Ogólnie ma niedowagę dziecko a ona nic z tym nie robi. Kuzyn chciał żeby przleciała z dzieckiem i wynajął by dom z kolegą i jego rodziną (żeby taniej) ale dama się nie zgodziła. Ja się nie wtrącam ale zaczyna mnie to wkurzać, że ma takie podejście do życia. Ostatnio bardzo wyżywa sie na dziecku. Wrzuca focie na portal społecznościowy jak dziecko je hamburgera w fast fudzie. Ciocia nic jej nie powie bo jest bardzo delikatna. narzeka na nią do swojej mamy a mojej babci. Kładzie ją spać po 23.

Gość justyss
A ciebie co to obchodzi???? Nie wtrącasz się i prawidłowo! Są dorośli to ich życie i ich małżeństwo! Boże jak mnie irytują tacy ludzie! Nie ich sprawa to po co wciskać nos w nieswoje życie? Kuzyn jakby był facetem to przyjechał by spakował żone i córkę i wziął do siebie a skoro widocznie ma to w nosie to mu wygodnie tak i jest wymówka "zona nie chce". A ciotce czy babci powiedz że zamiast obrabiać dupsko do innych to niech spokojnie z nimi porozmawia.

Gość gość
no i dobrze,umie sie dziewczyna ustawic w zyciu,tylko pogratulowac,a ty widac zazdrosna jestes bo pewnie mąz ci nawet nowych gaci nie pozwala kupic

Gość A takie tam
Nie zazdroszczę jej, to ja mam dom bo dorobiliśmy się a kasy na dzieci swoje nie żałuję. No pewnie niech dziewczyna się stroi mnie to rybka....swoje napisałam jakie ma młode dziewczę podejście do życia.

Gość A takie tam
jeszcze jedno -zebrali sporo na weselu- przep.....li, na knajpy i dyskoteki.

Gość justyss
No ale powiedz co Cie to interesuje na co wydali ICH pieniądze? Boli Cię to? Ona ma takie podejście a Ty takie że interesuje Cie życie innych i szlak Cie trafia:D Ty sie dorobiłas super. Im może nie zależeć na dorabianiu sie tylko żyją dniem dzisiejszym. Dopóki nie będą wyciągali do Ciebie ręki o kase czy pomoc dopóty to nie Twój interes!!!

Gość justyss
A i skąd wiesz ile zebrali na wesele? Chwalili się? Boże jacy ludzie są popaprani co niektórzy!

Gość A takie tam
tak chwalili sie , zebrali ok 30 tyś. Pewnie , ich życie ich sprawa, po co mieszkanie można życ beztrosko z dnia na dzień.

Gość justyss
To pod tym wzgledem tez sa żałośni - żeby chwalic się takimi sprawami. No dla niektórych tak jest wygodniej i tyle Skoro nie prosza Ciebie o pomoc to to nie jest Twoja sprawa. A jej teściowa a Twoja ciotka (tak?) to niech z nimi sobie załatwi wprost sprawe a nie chodzi chodzi o obgaduje do innych. Niby cicha a do innych się "żali". Jak to jej mieszkanie i jej przeszkadza synowa to niech to powie im i po problemie. ALe to juz nie Twoja ani nie moja sprawa.

Gość gość
ja nie wiem skad sie biora takie kretynki jak ty. nie masz swojego zycia je bana plotkaro ze sie czyims zajmujesz? zacznij sie troszczyc o swoja d**e a nie cudzą żmijo, widac zal ci d**e sciska. jeszcze rozumiem jak wiecznie ktos tu ma problemy z matkami, tesciowymi, synowymi. ale kurde no zeby sie martwic o zone kuzyna to juz naprawde trzeba miec gary pobite, masakra. znajdz sobie psychiatre lepiej

Gość gość
najlepsze jest to ze widac ty kazdy detal jej zycia znasz, widac ze innego tematu nie ma u ciebie tylko ona. a to wszystko z zazdrosci, z niczego wiecej. nie mozesz przezyc ze maja kase i ze ktos wychowuje inaczej niz ty- super mamusia. niecierpie takich wrednych plotkar ktore tylko mącić wiecznie chca. szkoda ze nie znam zony tego twojego kuzyna bo osobiiscie bym zadzwonila zeby cie wiecej nawet za prog nie wpuscila kretynko

Gość gość
Nie, wogóle się nie wtrącasz. Ja nie wiem jak trzeba być żałosną kobietą, żeby swój czas poświęcać na zakładanie tematów służacych do obrabiania d**y swojej rodzinie. Nie wiem, idź na spacer, pobzykaj się z mężem, ugotuj coś jak ię nudzisz. Tak jak już ktoś napisał- myślę, że nie możesz tego przeżyć że laska na lajcie żyje a ty się urabiasz i g***o z tego masz. Żyj swoim życiem, nie cudzym.

Gość gość
Szkoda dziecka :-(.

Gość gość
A ja nie rozumiem co tak wsiedliście na autorkę. Przecież się nie wtrąca tylko tutaj się dzieli odczuciami. Mam podobną sytuację w rodzinie i też mi szkoda dziecka. Maluch powinien się wychowywać tez i z ojcem a nie ze wygodna panna siedzi z rodzicami a facet zapyla zagranicą....

Gość gość
zleciało się stado pasożytniczych loch i zaczynają ubliżać autorce gdyż takie życie jak prowadzi żona kuzyna jest im dobrze znane :D to chyba oczywiste w normalnej rodzinie , że autorce żal jest kuzyna który tak p***********ł swoje życie . Może chociaż dyma sobie na boku po pracy na zmywaku

Gość gość
czym sobie niby p**********il? bo autorka tak uwaza? glupie jestescie i tyle. a popieracie ja dlatego ze jestescie takiego same jak ona- tylko ploty i obrabianie d**y. wiesniary zalosne

Gość A takie tam
I stało się to co przeczuwałam, żona kuzyna wyprowadziła się do siostry i złożyła sprawę o rozwód. Mało tego była widziana na dyskotece przez moją kuzynkę w niedwuznacznej sytuacji.....