Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

praca maturlna

Polecane posty

Gość gość

Czesc wszystkim. Zaczne od tego, ze jesli ktos ma ochote mnie besztac albo zmieszac z blotem to niech sie po prostu nie udziela w tym temacie. Potrzebuje pracy maturalnej na wybrany temat. Sama nie pisze z prywatnych wzgledow i glebszysz pobudek. Moze znacie kogos zaufanego kto pisze i mozecie go polecic?

Gość gość
Oj przepraszam, mialo byc praca maturalna.

Gość kamsis
A jak brzmi temat?

Gość gość
Wiesz co nie ma mnie teraz w domu i nie mam jak sprawdzic. Pamietam ze zaczynal sie tak: Pary w literaturze. Omow sposoby ich przedstawiania i wplyw...dalej nie pamietam. No ale chodzi o pary wlasnie czyli dosc przyjemny temat;)

Gość gość
?

Gość gość
Pomoze ktos?

Gość gość
odezwij się na maila: martka356@wp.pl Napiszę na każdy temat.

Gość gość
Nie ma nic za darmo

Gość gość
nie powinien ci nikt pomagać. po twoich wypowiedział widać ,że jesteś zwykłym śmierdzącym leniem. pewnie nawet nie masz czasu się umyć

Gość gość
No jasna sprawa, ze nie za darmo ;)

Gość gość
nie powinien ci nikt pomagać. po twoich wypowiedziach* widać ,że jesteś zwykłym śmierdzącym leniem. pewnie nawet nie masz czasu się umyć

Gość gość
to ja podałam wyżej swojego maila. Niestety taka jest młodzież dzisiejsza, że w roku pisze ok 20 prac za nich, ale nie dziwie się im bo te prace nic nie wnoszą, niczego nie wymagaja od młodziezy która chyba lepiej żeby zajęła się w tym czasie nauką do matury niz pisaniem, tak na prawdę bzdetów...

Gość gość
Co Ty mozesz o mnie wiedziec... masz cos jeszcze do powiedzenia? Chcesz mnie jeszcze obrazic?

Gość gość
taka praca zajmuje około dwóch dni niedoświadczonej osobie. matura to jest egzamin dojrzałości i ta co podała tego e-maila ,żeby zarobić niech teraz się zastanowi czy jest to w porządku wobec osoby ,którą nie stać na taką pracę. jak taka osoba w ogóle ma czelność pouczać innych.

Gość gość
noo jeżeli komuś pisanie tych bzdetów zajmuje mnóstwo czasu to gratuluję :D Ja napisałam swoją prezentację 3 dni przed terminem, zajęła mi dosłownie max3h a uczyłam się dzień wcześniej i w dniu prezentacji (miałam na 15) i 80% :D

Gość gość
Jeśli chcesz kupić pracę nie szukaj na kafeterii. Ja 3 lata temu tak się nacięłam. Babka miała wysłać mi najpierw konspekt i ja miałam wtedy zapłacić dopiero. I owszem wysłała, ja zapłaciłam, i ślad po niej zaginął. Czekałam od tamtej pory wiele tygodni i pracy nie dostałam. Zostałam z samym konspektem, który zresztą zawierał masę błędów, bo mimo wszystko zaniosłam go do polonistki. To było dno intelektualne osoby, która mi to napisała. Także zostałam oszukana. Szukałam w identyczny sposób, też na mój temat odezwała się pewna osoba, zaczęłyśmy majlować itp. Wydawała się wiarygodna. Po tym incydencie i stracie 80 zł napisałam w końcu pracę sama, a maturę ustną zdałam ostatecznie na 19 pkt. I powiem Ci, że te głębsze pobudki są śmieszne.. No, bo co jest na etapie Twojego życia w tej chwili ważniejsze niż dobrze zdana matura? Też mi się nie chciało. Tak po prostu. I ogólnie uważałam, że nie potrafię napisać tej pracy. Ale jak dostałam kopa w d**e to się zmobilizowałam i przygotowałam się dobrze. Jak się nie chcesz naciąć to poszukaj jakiejś korepetytorki, spotkaj się z nią. Nie załatwiaj nic e-mailowo z osobą nie wiadomo skąd i bez zweryfikowania jej. Tylko stracisz kasę i zmarnujesz cenny czas. Przemyśl jednak sprawę, bo temat rzeczywiście skomplikowany nie jest i motyw ten pojawia się w każdym utworze literackim, filmowym. Nie musiałabyś nawet specjalnie czegoś czytać, bo we wszystkim co przeczytałaś na 100% przejawiał się ten motyw. Przygotowanie takiej pracy to kwestia poświęcenia kilku dni dosłownie. Więcej czasu zejdzie Ci na uczeniu się pracy obcej osoby niż tej napisanej przez siebie. Jak coś sama przygotujesz to nawet nie będziesz musiała za wiele kuć, bo będziesz wiedziała co mówić. No, ale pewnie gadam jak do ściany. Powodzenia zatem.

Gość gość
Masz racje... bardzo dziekuje za te slowa, przemysle to ;) dziekuje :)

Gość gość
wiec po to podałam maila tam moge podać telefon i sie dogadamy. Ja nie oszukuje bo dzieki temu mam co roku to wiecej zleceń. Zapraszam do współpracy. Nie wszyscy to oszuści. Sama zostałam kilka razy oszukana, wysłałam prace na maila i do dzisiaj czekam na zapłatę i jakoś nie robię z tego afery... zawsze sie trafi ktoś nieuczciwy

Gość gość
Numer telefonu to żadna weryfikacja. Jak na osobę, która pisze te prace, w dużych ilościach to dziwne, że nie ma po Tobie śladu nigdzie w internecie. Nie jesteś wiarygodną osobą. Gdzie się ogłaszasz, w jaki sposób zdobywasz klientów?

Gość gość
Napisalam na maila...

Gość gość
mam ogłoszenie na tablica.pl i anonse.com ale nie bede tu wklejała bo jest tam mój nr telefonu który zaraz bedzie znała cała kafe.... A nie chcesz to nie pisz... Dałas post z prośbą o pomoc wiec odpisałam a ty rób co chcesz :)) Nie zbiednieje bez Twojej jednej pracy.

Gość gość
Absolwentka filologii polskiej pisze prace maturalne na każdy temat! Doświadczenie - 5 lat. Solidnie, szybko i rzetelnie! Bez kopiowania z Internetu! Do każdego tematu podchodzę indywidualnie:) Więcej informacji na maila. Masz pytania? Pisz śmiało! To nic nie kosztuje. Zapewniam stały kontakt w razie pytań odnośnie pracy jak i samej matury:-) KONTAKT; matura24H@wp.pl GG; 39631281