Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Był gwałt czy nie

Polecane posty

Gość gość

Czy to można nazwać g***tem w przypadku kiedy dziewczyna mówi że nie zgadza się na anal, a facet ją bierze podstępem i mówi że będzie w cipkę a wsadza od tyłu w d**ę? Dziewczynę boli, krzyczy, wyrywa się, mówi żeby przestał, a on przyciska ją do łóżka i posuwa dalej? No bo z jednej strony to przecież zgodziła się na seks... Tylko mały szczegół, że zupełnie na inny rodzaj seksu... I czy realne jest, żeby w takim przypadku faceta pozwać?

Gość gość
śmieć a nie facet

Gość gość
w polskim prawie troche nierealne ale za to bardzo realne przy najblizszej sposobnosci wsadzic mu w doope rozgrzana lokowke do wlosow🖐️

Gość gość
w polskim prawie troche nierealne ale za to bardzo realne przy najblizszej sposobnosci wsadzic mu w doope rozgrzana lokowke do wlosow🖐️

Gość gość
moim zdaniem jak najbardziej jest to g***t. zrobiono coś, na co nie było zgody drugiej strony (która została do tego zmuszona), ale moze jednak niech jakiś prawnik wyrazi swoją opinię

Gość j z b
myśle ze to mały szczegół mozesz sie tlumaczyc tym ze bylo ciemno a dziurki są blisko siebie a ty slepy troche jestes

Oczywiście, że to jest g***t. Co z tego że zgodziła się na seks? Zgodziła się na seks klasyczny a nie analny. To że godzisz się na seks nie oznacza, że druga osoba może robić z tobą wszystko co chce. Jakby jej na siłę wepchnął penisa do buzi to też byłby to g***t. Jakby kupiła dildo i bez zgody partnera wcisnęła mu to w o***t bez konsultacji lub jego zgody to kwalifikuje się jako g***t.

Gość gość
"mozesz sie tlumaczyc tym ze bylo ciemno a dziurki są blisko siebie" ale to nie było w nocy tylko w dzień i było jasno

Gość j z b
ciemno w oczach z emocji wiec

Gość gość
"ciemno w oczach z emocji wiec" - to już chyba podchodzi pod niepoczytalność i psychiatryk

Gość j z b
powiedz ze byla pijana i nie mogles zrozumiec jej belkotu

Gość gość
j z b ...no to pogadałeś ha ha !

Gość gość
ja bym takiemu uciela jaja przy samej d***e.no coz,emocje:Da ze bylo ciemno to myslalam,ze kroje kielbase:P

Gość prawnie nic nie udowodnisz
ale moralnie - g***t, a facet w dodatku jest chory i ma zapędy sadystyczne. Zastanów się nad małą, bolesną zemstą. Znasz śmiecia, coś na pewno wymyślisz. I pamiętaj - zemsta najlepiej na zimno, bez emocji, na spokojnie.

Gość j z b
zemsta jest karalna poza tym nie ma pewnosci ze to nikt z tego forum a to forum erotyczne jest wiec w d**e mozna r****c

Gość prawnie nic nie udowodnisz
Czy ja napisałam, że zemsta ma być czynem zabronionym prawnie? To nie ja pisałam o lokówce w doopie, choc przydałoby się :D Mozna się zemścić inaczej, jak się zna ofiarę i jej słabe punkty.

Gość j z b
najprosciej byloby zeby na przyszlosc przestala protestowac jak ktos jej anala robi to nie jest w koncu nic niezwyklego

Gość gość
to ja pisalam o lokowce w doope. oto polskie prawo,co jest karalne a co nie. nie jest karalne 1 zamiar 2 przygotowanie karalne jest 3 usilowanie 4 dokonanie. to sa 4 punkty,granica miedzy 2 a 4 jest bardzo plynna. jesli juz dojdzie do punktu 4 czyli dokonania,nalezy udownic wine-jak znam zycie,zaden facet nie poleci z oparzonym tylkiem na policje bo go wysmeja:D

Gość j z b
to juz jest usilowanie co tu sie wyprawia ja juz mam cieplo w d***e

Gość gość
haha prawniczka sie znalazla:Pale to prawda z tymi 4 punkatami

G***t jak nic m kiedyś ksiądz proboszcz miał tylko na plecy się spuścić a zajechał mi pytą w anusa po same jaja że myślałem że mi kakało rozpruje całkiem !

Gość gość
"najprosciej byloby zeby na przyszlosc przestala protestowac jak ktos jej anala robi to nie jest w koncu nic niezwyklego" j z b masz chyba do czynienia z samymi k*****i. k***a uprawia seks bo to jej zawód, nie musi mieć z tego przyjemności. normalna kobieta natomiast nie musi się zgadzać na coś co jej przyjemności nie sprawia. a jak ktoś ją zmusi to jest g***t i tyle

Gość gość
To był g***t. G***t też jest jeśli facet nie przerywa zwykłego seksu jeśli kobieta sygnalizuje, że już nie chce. Jeśli kobieta zgodziła się na zwykły seks, ale w trakcie chce zrezygnować, bo np. ją boli, albo jej się nie spodobało to może to zrobić i należy o tym pamiętać. I nie mylcie tego z BDSM i udawaniem. Mogą być różne brutalne zabawy, ale do takich gierek jest zwykle wymyślane słowo bezpieczeństwa. Jeśli para nie ma ustalonego słowa bezpieczeństwa to "nie" mówione przez kobietę znaczy tyle, że należy przerwać. I inaczej tego interpretować nie można.

Gość gość
a czy realna jest groźba pozwu w takiej sytuacji? i jakie mogą być ewentualne konsekwencje?

Gość gość
Kastracja.

Gość nrGG42477073
cóż jesli takiej osobie udowodni sie g***t to pójdziesz siedzieć za majty w jak to sie mówi grypsera g****iciele maja przej****e w kiciu maja troche lepiej niz cwele ale nadal nie sa tolerowani wiec ....

Gość gość
a lubicie dziewczyny w dupke?

Gość gość
moj maz mnie do tego namawia, strasznie jest na nia napalony, ale ja tegonie chce. kiedys probowalismy, ale widocznie nie wiedzielismy ja sie za to wtedy zabrac i a nastepny dzien niespodzianka-hemoroidy..

Gość gość
ale JAK można udowodnić jeśli dziewczyna sama poszła, a co się stało potem to było bez świadków. jest tylko słowo przeciwko słowu

Gość gość
Trzeba zrobić obdukcję. W o*****e, albo pochwie, będą ślady po przymusowym seksie. Do tego kiedy dziewczyna się wyrywa mogą powstać siniaki i inne ślady na ciele. Specjalista oceni w jakich okolicznościach powstały.