Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straszna sytuacja

agresja na ulicy

Polecane posty

Gość straszna sytuacja

czy komuś zdarzyło spotkać z agresją niby zwykłego człowieka? ja miałam taką sytuacja. Stoję w kolejce do kasy za mną jakaś kobieta z facetem (dodam że w drogerii). Podchodzę do kasy, w końcu moja kolej, a ta pani czy mogłabym ją przepuścić bo jej się spieszy. Odpowiedziała, że nie bardzo a dodatkowo mam tylko dwie rzeczy, I w tym momencie facet ten kobiety do mnie, żebym odeszła od kasy bo mnie uderzy w brzuch dodam, że jestem w zaawansowanej ciąży. Darł się na mnie takie rzeczy, że z takim wyglądem powinnam się powiesić, a najlepiej, żebym nie urodziła potwora. Jak jeszcze wyszłam od wyszedł za mną i pokazywał mi faka. Szczerze mówiąc zdenerwowałam się i stąd moje pytanie czy ktoś z was miała podobną sytuację?

Gość gość
Jak byłam mała to szliśmy ulicą z matką i jej facetem o wyglądzie metala. A jakimś dresikom się najwyraźniej nie spodobał i zaczęły lecieć bluzgi tak po prostu, bez powodu. Trochę się zaczęli szarpać :o Nie pamiętam dokładnie co mówili, bo to było z 14 lat temu ale pamiętam, że była przerażona a szliśmy w jakieś fajne miejsce (zoo, kino?) ale nie dotarliśmy, bo facet mamy miał rozciętą brew i się wróciliśmy do domu :(

Gość gość
niestety porypanych ludzi nie brakuje, mi kiedyś jakaś stara walnięta baba wyjechała z łokcia, bo jej zaszłam drogę przez przypadek i jeszcze mnie wyzywała przez parę minut :o a wczoraj mi kumpel opowiadał jak przylazł do empiku gościu tylko po to, żeby zmieszać z błotem cały personel, w końcu przywitał się z ochroną. x nic nie poradzisz, z roku na rok takich coraz więcej.

Gość straszna sytuacja
ja też byłam przestraszona, jestem pewna, że gdyby to nie był sklep to by mnie uderzył :(

Gość gość
wyglądał bardzo normalnie

Gość gość
niestety taki dzisiejszy swiat, az wstyd ze sa tacy ludzie. Zero szacunku w dzisiejszych czasach. ZERO. Dobrze ze sie Pani nic nie stalo powaznego ale sytuacja pewnie pozostanie w pamieci. Pozdrawiam.

Gość gość
coś strasznego, co za dno , totalna patologia, zadzwoniłabym n policję

Gość gość
a nikt w sklepie nie zareagowal??? boze... co za znieczulica:(

Gość gość
Nie ale były tylko sprzedawczynie ja i właśnie ta para. Ja starałam się jak najszybciej wyjść, co było błędem bo ten facet poszedł za mną. Dodam, że mieszkam w Warszawie i to jedno z chybo gorszych miast pod względem agresji

Gość straszna sytuacja
Nikt nie zareagował, ale w sklepie były tylko sprzedawczynie ja i ta para przy kasie. Reszty nie widziałam - starałam się jak najszybciej wyjść ale to był błąd bo on wyskoczył za mną

Gość gość
no z tą warszawą to fakt, ja te swoje przeżycie z babą, która mnie strzeliła łokciem też wyniosłam z wawy :P

Gość lumo
fakt w Wawie najwięcej lemingów i świrów

Gość gość
nie spotkalam sie z czyms takim ale może to dlatego bo rzadko wychodzę z domu. no, chyba że w autobusie, kiedys wracalam ze szkoly z wypchanym plecakiem na plecach i jakis starszy facet zaczal mnie opieprzac, ze mu przeszkadza moj plecak; ale w sumie chyba mial troche racji.

Gość Dywanem po mordzie
Ja bym jebnal temu kolesiowi po tym tekscie o uderzeniu w brzuch jakbym byl tam w kolejce. Spralby mnie pewnie i tak bo slaby ze mnie zawodnik ale mialbym satysfakcje

Gość straszna sytuacja
ten koleś na siłacza nie wyglądała ale do kobiety w ciąży to chyba łatwiej